Gratis levering in België vanaf 25 euro.
98% van de bestellingen voor 17u worden de volgende werkdag geleverd.

0

Je winkelwagen is leeg

meer zelfvertrouwen - sport en voeding

Door Ellen Vandamme

POSITIVE MINDSET_

doelen stellen voor 2020

Next body goal!
Mijn zelfvertrouwen is momenteel beter dan ooit! Ik dacht vroeger altijd dat je dit met de paplepel moest meegekregen hebben (al probeer ik dit mijn meisjes te geven) en ik bleef geloven dat ik hieraan zelf niets kon veranderen, dat het nu eenmaal zo is en zo zou blijven... het heeft jaren geduurd, met ups & downs weliswaar, maar ik heb ondervonden dat je dit wel degelijk zelf in handen hebt, ik zeg niet dat het gemakkelijk is en dat je het alleen kan, ik heb zelf een mental coach, een vriendje met een gezonde dosis zelfvertrouwen aan wie ik vaak vroeg hoe hij dat doet en door de juiste vrienden groeit het nog steeds!

Mijn huid goed verzorgen, zorgen dat ik me zo mooi mogelijk voel en mijn lichaam verzorgen, qua voeding en sport spelen voor mij daarin een belangrijke rol! Volgende zomer wil ik nog strakker en steviger zijn dankzij E-fit, dus heb ik nu ook voor mezelf 2x20' efit ingepland in mijn agenda, want geloof me, iedereen heeft het "druk", een goede planning en een prioriteitenlijstje met je goals en wat je er elke dag/week voor moet doen, maken het al een stuk overzichtelijker en rustiger in je hoofd!

En natuurlijk bespaar ik tijd, omdat ik niet uren hoef te trainen in de fitness en zelf nog beter resultaat heb met 2x20' e-fit (electro-fitness) per week!

Wil je een gratis e-fit proefsessie?
Woon / werk je in de buurt van Roeselare? Mail Ellen
Wil je weten waar er nog e-fit centra zijn? Bekijk de officiele e-fit website

Heb je nog vragen over je huid, make-up of healthy lifestyle?
Stuur ze gerust!

Mail me

Of stuur me via What'sApp
0479 411 490

related posts in ABOUT ELLEN

Ons laatste weekend op De Munt

Ons laatste weekend op De Munt

Oct 25, 2018#teamLLN .

Aanstaande zaterdag, 27 oktober  is onze laatste openingsdag op De Munt. De tijd vliegt en daar zijn...

Read more
meer zelfvertrouwen - sport en voeding

meer zelfvertrouwen - sport en voeding

Dec 11, 2019Ellen Vandamme

Next body goal!Mijn zelfvertrouwen is momenteel beter dan ooit! Ik dacht vroeger altijd dat je dit...

Read more
familie planner: thuiswerken combineren met de kinderen

familie planner: thuiswerken combineren met de kinderen

Mar 15, 2020Ellen Vandamme

Ik heb geluk dat ik van thuis uit werk, maar als de meisjes 5 weken thuis...

Read more

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program