Gratis levering in België vanaf 25 euro.
98% van de bestellingen voor 17u worden de volgende werkdag geleverd.

0

Je winkelwagen is leeg

oktober 25, 2018

Aanstaande zaterdag, 27 oktober  is onze laatste openingsdag op De Munt. De tijd vliegt en daar zijn we ons van bewust! Maar no panic!

Onze andere conceptstore aan de rand van het stad blijft open! 

 

FOLLOW OUR JOURNEY

In November 2017 vroeg Stad Roeselare ons om een pop.up te beginnen
op De Munt om op het plein wat extra leven te brengen!

Oorspronkelijk zouden we maar 2 maanden blijven maar in januari beslisten we dat het verhaal van deze pop.up wel nog even mocht langer duren.

 

Nu, 11 maanden later, maken we een eind aan dit verhaal. Het doel van stad Roeselare om op De Munt wat leven te brengen is alleszins geslaagd, want ondertussen zijn er een 5 tal zaken bijgekomen. 

Doordat je maximum een jaar als pop.up kan/mag huren stopt ons verhaal hier. De keuze om het pand te kopen of (3-6-9 jaar) te huren was iets te definitief, als pop.up was het interieur super tof, maar moesten we blijven waren er echt nog veel kosten aan! (Denk maar aan parket, verwarming, extra verlichting, meubilair, centrumbijdrage, plafond zodat je het water niet meer hoort lopen van de appartementen, extra isolatie want in de winter moest de verwarming constant aanliggen …) 

Én we hebben een super tof pand op 5 minuten van De Munt, aan de rand van’t stad. Wel in een doodlopend industriestraatje… dus het was super leuk om eens meer in het zicht te zitten, waardoor we veel nieuwe mensen leerden kennen!

Nu kan ik terug mijn creatieve kant meer laten werken, onze behandelingen gaan gewoon terug door in onze 1e conceptstore, we werken volop verder aan onze online beauty store en we zullen leuke dagen en evenementen organiseren samen met andere winkels! Stay tuned for more

Boek online

 


x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program