De handigste gezichtsreinigers voor op reis.

Op reis nemen we graag zo weinig mogelijk schoonheidsproducten mee, zodat we meer plaats hebben voor onze kleren ;-)

Maar natuurlijk willen we ook op vakantie graag onze huid goed verzorgen! Zodat deze er mooi, fris en gezond uitziet. Daarom blijf je best je huid 2x per dag reinigen.
's avonds klinkt meestal het meest logisch, om je make-up af te nemen, maar ook als je geen make-up aanhebt, je zonnecrème, zweet en gewoon al het vuil dat op je huid terecht komt, moet op de juiste manier verwijdert worden.

Maar ook 's morgens is een goede reiniger een must, 's nachts zweet je, geeft je lichaam afvalstoffen af via je huid die ook netjes gereinigd moeten worden. Je serum en dagcrème die je erna aanbrengt gaat ook zoveel meer effect hebben op je huid!

Ideaal voor een mooi glow!

Deze handige gezichtreinigers zijn 3 in 1!

Je hoeft maar 1 van deze te kiezen en deze vervangen je oogdémaquillant, gezichtsreiniger én lotion! Je hoeft hem niet af te spoelen, erna breng je serum en crème aan, en klaar!

De eau micellaire osmopure van Institut Esthederm.

Deze eau micellaire is één van de bestsellers van Institut Esthederm. Heel gemakkelijk in gebruik, je doet hem op een watje en reinigt ermee je ogen en je gelaat.
Is een product die ik zelf altijd in mijn badkamer staan heb, voor wanneer ik geen zin heb om wat water mijn huid te spoelen en kan je het hele jaar door als oogdémaquillant gebruiken. (Wat moeilijker als je waterproof oogmake-up gebruikt)

eau micellaire van institut esthederm online kopen

De make-up removing wipes van PCA skin.

Zijn reinigingsdoekjes zijn reeds vochtig gemaakt met een make-up cleanser van PCA. Bevat 25 doekjes, dus als je hier 's morgens en 's avonds mee reinigt is 1 pakje voldoende voor 12 dagen vakantie.
Deze zijn mijn persoonlijke favoriet tijdens mijn vakantie.

doekjes om je make-up te verwijderen van pca skin

De facial lotion van Natural Self.


Heb je een voorkeur voor iets 100% natuurlijk en vegan? Dan is deze facial lotion meer iets voor jou. Met deze melk reinig je zachtjes je oogmake-up en je gelaat.

 natuurlijke gezichtsreiniger facial lotion van self

Stappenplan voor een perfecte tanning!

Deze producten zorgen dat je huid een mooi teint krijgt met deze tanning lotion zonder plekken en strepen.

Prep

Scrub je huid om je dode huidcellen te verwijderen.

Tan

Geef je huid een extra kleurtje met deze instant tanning lotion.

Hydrate

Deze hydraterende bodylotion mag je aanbrengen voor je tanning, samen mengen om uit te blenden wanneer het ergens te donker is en de dagen erna om je huid goed te hydrateren.