Een zongebruind kleurtje als je schrik hebt van bruinen zonder zon.

Een zongebruind kleurtje als je schrik hebt van bruinen zonder zon.

Een tanning lotion die geen "bruinen zonder zon" bevat, die je gewoon afwast met water en zeep.

instant-shimmer-tanning-lotion-mii-cosmetics

 

ene been met de tanning lotion, ander been zonder...

Voor wie schrik heeft van bruinen zonder zon is deze instant shimmer tanning lotion een absolute must-have!

Ook wel eens "one night tan" genoemd, geen bruinen zonder zon, maar een getinte gel voor je lichaam en gelaat. De gel geeft niet alleen een naturelle kleur, maar ook een subtiele glans waardoor je huid veel egaler lijkt.

Stappenplan voor een mooi zongebruinde huid:

Stap 1: je huid voorbereiden met de seriously smoothing exfoliator van Mii Cosmetics. Exfolieer liefst de avond ervoor, dit om een zuiver oppervlak te creëren zonder dode huidcellen, waardoor je een egale en langer houdbare kleur bekomt.

Stap 2: Gebruik vervolgens de seriously smoothing moisturiser om intens te hydrateren. Zowel de avond ervoor, na het gebruik van je scrub maar ook net voor het aanbrengen van de tanning lotion zorgt dit ervoor dat je je tanning lotion nog veel makkelijker kan uitwrijven.

Stap 3: Breng de instant shimmer tanning lotion aan met de hiervoor speciaal gemaakte easy foam tanning glove. De handschoen zorgt ervoor dat het pigment van de gel (en alle andere bruin zonder zon producten) niet in je handpalm dringt. Neem een beetje product op je handschoen en wrijf op het lichaamsdeel dat je wil bruinen. Wrijf snel mooi open en indien gewenst kan je het nog eens herhalen. Indien je ergens een donkere plek zou zien neem je een beetje seriously smoothing moisturiser op je handschoen en blend je de plek open. Met deze lotion heb je echt nooit strepen of vlekken!

Hoe verwijder je deze tanning lotion?

Verwijderen doe je gewoon met water en zeep.

Is bruin zonder zon schadelijk voor de huid?

Neen, het volledige tanning gamma Kissed by Mii is parabeenvrij en op basis van organische marine-extract mineralen gecombineerd met voedend koraalzeewier. Mii Cosmetics werkt altijd met producten en ingrediënten die huidvriendelijk zijn en ze niet beschadigen.

In deze video toon ik je hoe ik hem aanbreng:

1 van 4