Vegan Beauty: de 100% natuurlijke producten van Self

Self is 100% natuurlijk en ideaal voor een droge huid en wie last heeft van eczeem of psoriasis. Isabelle, de bedenkster en het gezicht van Self, een toffe madam waar ook de pers van houdt, werd al gespot in Tendens, de Leeuwenkooi op Vier en ook verschillende magazines schreven vol lof over haar en haar brand zoals Libelle, Vogue, Goed Gevoel en de Flair. 

Heb je last van eczeem, psoriasis of gewoon een gevoelige huid? Of hou je gewoon van 100% pure en natuurlijke producten?

Dan zijn de ‘Self’ producten iets voor jou! 

 • Een droge, gevoelige, normale huid
 • Je hebt last van eczeem en psoriasis
 • Ideaal voor baby’s en kinderen maar ook voor een rijpere huid


Selfproducten 

 • voeden
 • herstellen
 • vernieuwen
 • genezen, beschermen en herstellen de vochtbalans en de huidbarrière

 

 

Ingrediënten?

Kokosolie, sheabutter, macadamie, (minerales en vitamines) , arganolie, alles wordt gemakkelijk en snel opgenomen door de huid. Ideaal voor mensen met eczeem of psoriasis, zon verbranding en zelfs insectenbeten.  

Waarom werkt self?

De producten van ‘Self’ werken preventief. met onderzoek is aangetoond dat de zorgvuldig gekozen ingrediënten huidproblemen bestrijden. Ze dringen diep door in de huid, houden de vochtbalans optimaal en werken herstellend voor de huid. Het ene product werkt als ontstekingsremmer en het andere zorgt voor de elasticiteit van je huid, maar ze doen één voor één hun werk. 

Daarom Self! 

De ingrediënten in de Self producten zorgen enerzijds voor het herstel van de huid en het behouden van de vochtbalans, anderzijds zorgen ze ervoor dat de bacteriën worden aangevallen. Maar hier stopt het niet. Ze werken ook nog eens als ontstekingsremmer bij een kans op onsteking. Self is de dakwerker, de timmerman én de dakpan samen.  

Met respect voor de natuur!

Alle Self producten worden in België geproduceerd. De natuurlijke oorsprong van elk SELF product wordt bewaakt, van plant tot productie, en gebruiken enkel gecertificeerde recycleerbare verpakkingen om de ‘natural touch’ compleet te maken. 

 

  Stappenplan voor een perfecte tanning!

  Deze producten zorgen dat je huid een mooi teint krijgt met deze tanning lotion zonder plekken en strepen.

  Prep

  Scrub je huid om je dode huidcellen te verwijderen.

  Tan

  Geef je huid een extra kleurtje met deze instant tanning lotion.

  Hydrate

  Deze hydraterende bodylotion mag je aanbrengen voor je tanning, samen mengen om uit te blenden wanneer het ergens te donker is en de dagen erna om je huid goed te hydrateren.