My Cart

Close

Gezondere levensstijl met Zen Project

Posted on January 18 2018

Er wordt mij vaak de vraag gesteld hoe ik vorige zomer vermagerde, dat ik qua sport de work-outs doe met de e-fit (electro fitness) hebben jullie waarschijnlijk al zien passeren op mijn instagram.

Qua voeding liet ik me inspireren door Zen Project 8, een 8-weken systeem naar een gezondere levensstijl.
(je kan eigenlijk ook de Zen Body doen in 4 weken, zeker voor iemand die al gezonder at en minder wil afvallen)

Meer uitleg over Zen Project 8

Eerst en vooral is Zen Project 8 geen dieet maar een levenswijze en het geeft je gezondheid een positieve boost.
Het volledige programma is ontworpen door bekende celebrity voedingsdeskunde en fitness guru Mark Macdonald in samenwerking met Jeunesse.

Wat is Zen Project 8?
Zen Project 8 is een 3-fasen plan om je te helpen een gezondere levensstijl aan te nemen. In slechts 8 weken kan je in 3 fasen met de aangepaste ZEN supplementen, je droomgewicht bereiken en ook echt aanhouden. Het programma ontgift je lichaam, geeft het vorm en herprogrammeert het waardoor je die gewichtsschommelingen niet meer hoeft te doorstaan elke keer je een dieet volgt.
Eten in 3’s?
Het systeem eet telkens in 3’s. Maar wat wilt dat nu net zeggen? De 3’s zijn proteïne, vet en goede koolhydraten. Meer bepaald, het eten in goede hoeveelheden van die 3 en een goede balans vinden. Wat je dan vermijd, zijn bijvoorbeeld pasta, gluten, soja, alcohol enzovoort, eigenlijk vermijd je dan wat je een opgeblazen gevoel geeft en je laat aankomen. Met 5 tot max. 6 maaltijden per dag. Waaronder 2x een voedingssupplement die ervoor te zorgt dat je verzadigd bent en je metabolisme een ‘kickstart’ te geven. Natuurlijk ben je helemaal niet verplicht deze producten te gebruiken. Maar denk je dat je die extra boost kan gebruiken, dan zijn de producten gemakkelijk te gebruiken.
Of je nu de producten kiest te gebruiken of niet, het eten in 3’s kan je leven gezonder maken. Door om de 3 uur te eten en de juiste hoeveelheden van proteïnen, vet en koolhydraten te eten stabiliseert je bloedsuikerspiegel en schiet je metabolisme op gang. 2 dingen die heel belangrijk zijn in gewichtsverlies.
3 fasen
  1. Detox: Reinigen van je lichaam
  2. Ignite: Breng je metabolisme op gang en 
  3. Thrive: Een manier van leven
TIPS: Doe dit samen met iemand anders. Je kan elkaar motiveren en elkaar helpen om je doelen te behalen. Of volg de Zen project 8 interactieve community waar iedereen met elkaar kan communiceren en elkaar verder motiveren. 
Lekkere receptjes en de verschillende stappen volgt in een volgend blogbericht

Nog meer weten over Zen Project, bekijk zeker ook de video's op youtube, recept inspiratie of de voedingssuplementen bestellen kan je via deze site?
Bekijk Zen project 8 online

  

0 comments

Leave a comment