My Cart

Close

Terug van 0 beginnen met mijn voeding...

Posted on February 12 2018

Een paar weken geleden vertelde ik over Zen Project 8, een levensstijl aannemen met pure en gezonde voeding, klinkt super. En vorige zomer was het ook even gelukt, maar nu leek het net alsof ik terug van 0 moest beginnen! Mijn werk komt vaak op de eerste plaats waardoor ik niet genoeg tijd maak om het eten te plannen, te koken én een daarbij komend probleem: als ik moe ben heb ik heel veel zin in vettig eten en cola zero. Herkenbaar? Wel... voor mijn zomerreis vorig jaar heb ik even LignaVita gevolgd, en dat zorgde ervoor dat ik terug meer mijn eten plande, dus ga ik terug van start en ik begin terug met de rode fase van LignaVita.

 

Het grootste verschil met LignaVita in vergelijking met andere diëten is dat ze vooral werken op de vetmassa maar de spiermassa willen behouden, want je spieren zorgen voor de verbranding van calorieën (en voor de mooie vorm van je lichaam) dus deze zijn super belangrijk! Naast het beperken van vetinname wordt er voornamelijk op gelet dat koolhydraten (bijna volledig) worden vermeden.

Doordat je geen of weinig koolhydraten eet, schakelt het lichaam over op een andere energiebron. Waar het lichaam eerst energie uit koolhydraten gebruikte, gaat het nu energie vrijmaken uit het verbranden van eigen lichaamsvet.

Je slankt af door geen suikers en bijna geen koolhydraten te eten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je overtollige kilootjes verliest én je gewicht op peil houdt.

In functie van het gewicht dat je wil afvallen start je in de juiste fase...

 

Ik wil terug 10kg afvallen, dus ik start vandaag met de rode fase, laat maar weten als jullie ook willen starten, dan gaan we er samen voor!

Wil je wat meer info of ook meteen beginnen? Maak een afspraak en kom eens langs voor alle info. 

info@ellenvandamme.be

Alle LignaVita of eiwitrijke producten kan je aankopen op de site.

0 comments

Leave a comment