Waarom is een gezonde(re) levensstijl en goede gewoontes aanhouden moeilijk?

Waarom is een gezonde(re) levensstijl en goede gewoontes aanhouden moeilijk?

Back to work! Voor de meeste terug meer routines...

Vanaf september zijn de meeste uit hun grootste verlofperiode en loopt alles terug meer in routines.

De perfecte timing om ook je voeding en gezondere leefstijl gewoontes terug op te krikken!

Omdat ik niet hou van uitstellen tot een volgende maand, begin ik er zelf terug direct aan! (en zeker niet tot volgend jaar, of volgende lente)
Deze week maak ik mijn maaltijd- en bewegingsplanner voor volgende week, dit zorgt voor de korte pijn en sneller resultaat ;-)

In de #LLNcommunity en op mijn Instagram stories zal ik ook hierover meer met jullie delen, om jullie zo ook te kunnen motiveren en stimuleren!
link naar de #LLNcommunity: https://community.ellenvandamme.be/
link naar mijn instagram: https://www.instagram.com/ellenvandamme.be/

 

Waarom is een gezonde(re) levensstijl en goede gewoontes aanhouden moeilijk?


Van slechte gewoontes krijgen we direct onze beloning: frietjes, een koek, toastjes, roken... we voelen ons goed van zodra we ze eten, maar... van zodra het op is, is dit gevoel ook direct over, en daarom willen we er net altijd meer en meer van eten!
Een gezonde gewoonte moet je even aanhouden vooraleer je er resultaat van ziet en vooral ook blijvend aanhouden! Je moet een aantal weken echt je voeding goed aanpassen voor je een paar kilo's blijvend gewicht verliest, én van zodra je terug eet zoals vroeger zijn deze er even snel terug bij!
Je moet je positieve mindset blijvend motiveren en stimuleren als je deze wil behouden, zeker als je je eigen belemmerende gedachten wil doorbreken.
Je moet maanden sporten voor zichtbaar resultaat, van zodra je stopt met sporten verdwijnt dit resultaat ook als sneeuw voor de zon!
Je moet zelfs jaren stoppen met roken en misschien merk je zelf nooit echt het verschil.
Maar toch is het belangrijk voor je lichaam, je gezondheid, je eigen waarde en je positieve mindset om hieraan te werken, en ja, dit zal je ook moeten blijven doen!

 

Daarom vind ik het zo leuk om mezelf hiervoor te motiveren, maar zo ook jullie extra te motiveren en stimuleren om belang te hechten aan een gezonde(re) levensstijl!

Ik ga momenteel niet strikt de restart kuur doen, maar zal wel de foto's delen die je wel kan eten tijdens de kuur, doordat ik 80% vd tijd graanvrij, suikervrij en lactosevrij eet, zijn de meeste recepten ook restart-proof. Of kan je gemakkelijk iets weglaten of vervangen.

Ik vond het vroeger altijd moeilijk om die klik te maken, daarbij heeft de restart kuur me geholpen! Het is een strikte kuur, je weet strikt wat wel mag en wat niet, maar net daardoor maak je de klik en wordt het na een week echt makkelijker en maak je gemakkelijker de juiste keuzes! Ik had veel geprobeerd maar in plaats van een pak koekjes, dacht ik, ik eet er maar eentje. Maar hierdoor blijf je er wel altijd naar verlangen!
Tijdens de restart kuur maak je net die klik, en door een paar weken alle rommel achterwege te laten, wordt het écht makkelijker om betere keuzes te maken!

Waar ga jij mee beginnen om aan te pakken?
Wil je wat vroeger opstaan en een ochtend routine opbouwen, gezonder eten, meer bewegen?
Denk hierbij ook vooral waarom je dit wil doen! Dit geeft je de meeste motivatie om ook door te gaan wanneer het moeilijker gaat!

Ga je geleidelijk aan dingen aanpakken? Of wil je ook voor de korte pijn gaan met de restart voedingskuur en het #LLNbodyprogram?

De restart kuur en het #LLNbodyprogram is een 8-weken durend (online) programma, waarbij je elke week opvolging krijgt en een online video met uitleg, tips & tricks. In de online LLN.community krijg je recept inspiratie en je blijft hier ook na de kuur toegang tot krijgen! Want mijn enige doel is dat je, ook na de kuur, blijvend resultaat hebt!

Restart voedingskuur en #LLNbodyprogram =>
Wil je meer info over de restart kuur en het #LLNbodyprogram of wil je je inschrijven? Check: https://www.ellenvandamme.be/collections/styling/products/restart-voedingsadvies-dieet-met-gratis-online-training

Tijdens de 8-weken kuur is er wekelijks een nieuwe video met uitleg en tips. Je krijgt ook blijvend toegang tot de restart inspiratieborden in de online #LLNcommunity.

Actie t.e.m. september:
Heb je al een een Restart voedingskuur gevolgd bij iemand anders?
Mis je inspiratie en motivatie? Wil je ook deel uitmaken van de #LLNcommunity en de inspirerende restart recepten zien?

Als je in september 2021 een nakuur besteld van 24 ampoules (een volledige kuur), krijg je gratis toegang (en blijvend toegang!) tot de LLN.community waar er recepten staan per fase van de Restart kuur.
Wil je de ampoules bestellen: https://www.ellenvandamme.be/collections/styling/products/restart-kuur-24-ampoules-coaching
(Let op! Je krijgt geen toegang tot de online video's met uitleg over de kuur, dus als je niet weet hoe de kuur werkt, niet weet wat je wel en niet mag eten kan je de ampoules niet apart verkrijgen, zou zonde zijn, want je zal toch niet het gewenste resultaat bereiken dan.)