0

Je winkelwagen is leeg

challenge: 30 dagen buiten

Door Ellen Vandamme

#LLNchallenge_

CHallenge: 30 dagen buiten

Ik ging een tijdje geen YouTube video’s maken omdat ik druk bezig ben met nieuwe content aan het maken voor het #LLNbodyprogram maar... ik had een post gedaan dat ik altijd maar binnen zit en te weinig bewust naar buiten ga, ik had hier veel reactie op gekregen dus zo te zien zijn er er veel die ook te weinig verse buitenlucht krijgen.

Vandaar deze video: Het wordt een challenge: 30 dagen buiten


Het is de bedoeling dat we samen meer buiten komen en ik wou deze video nu maken omdat ze echt nog mooi weer uitgeven in september, dus ideaal om er nu mee te starten, maar zelfs als je de video pas later ziet, of als het een dag slecht weer is, zijn er zeker dingen die je buiten kan doen, we moeten dan gewoon onze kledij erop aanpassen.

Ik ga deze 30 dagen meedoen, volg me op Instagram en Instastories om te zien wat ik allemaal buiten doe zodat ik jullie kan inspireren.
Volg me op instagram: https://www.instagram.com/ellenvandamme.be/

Het doel is minimum 15’ extra tijd buiten, vb. tijdens of na je lunch of na het werk, maar indien het langer lukt is het uiteraard nog beter.

Maar neem al standaard 15’ per dag
's morgens, 's middags of 's avonds die je kan inplannen, eens extra naar buiten gaan kan altijd maar zoals met alle gewoontes, als je ze niet inplant zeg je 's morgens, ik zal het vanmiddag doen, 's middags denk je het 's avonds te doen en 's avonds stel je het uit naar de dag erna, maak een afspraak met jezelf en hou je eraan!
Als je hiervan een routine maakt is de kans groot dat je het zelfs na deze challenge ook langer volhoudt en er blijft mee doordoen!

Link naar de gewoonte tracker die je kan downloaden of hou het bij in je notebook, zodat je een zichtbaar overzicht hebt van je vorderingen: https://www.ellenvandamme.be/pages/30-dagen-buiten-challenge

Ik ga minimum 's middags 15’ buiten zitten tijdens mijn lunchpauze, is zeker te doen, ik moet er geen extra tijd voor inplannen en 's middags is het al wat warmer dan 's morgens, dus lijkt me wel aangenaam.

Laat me weten wat jij leuk vindt om buiten te doen? Zo krijg ik ook zelf inspiratie
En tag me op instagram @ellenvandamme.be #LLNchallenge zodat ik jullie challenge ook kan volgen..

We hadden zelfs onze tuintafel al binnen gezet, omdat we eigenlijk niet veel buiten zitten 's avonds, dus ik heb een nieuw leuk hoekje gemaakt, zodat ik me hier kan laten inspireren wanneer ik buiten zit , toon, mijn vriend is tuinaanlegger dus hij is constant buiten maar ik zit altijd binnen aan mijn bureau, nochtans kan ik gemakkelijk mijn gerief meenemen naar buiten en 's avonds kijk ik niet graag naar televisie en lees ik liever, dus in principe kan dit ook buiten, ik zal er 30 dagen eens bewuster aan denken en zien wat we eraan kunnen veranderen!
 

related posts

Zo overwin je een herfstdip

Zo overwin je een herfstdip

Oct 28, 2020Ellen Vandamme

In deze maatschappij worden de keikoppen beloond, volhouders krijgen schouderklopjes, we willen altijd maar meer en...

Read more
Definitief laser ontharen - hoe werkt laser ontharing?

Definitief laser ontharen - hoe werkt laser ontharing?

Oct 30, 2020Ellen Vandamme

Er bestaan verschillende manieren om je ongewenste haartjes te verwijderen, je kan scheren of epileren maar...

Read more
Rugmassage I kindermassage of laten masseren

Rugmassage I kindermassage of laten masseren

Oct 31, 2020Ellen Vandamme

Nu we de komende weken terug bijna enkel met het gezin zullen doorbrengen kunnen we maar...

Read more

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program