De ampoules waarmee ik meer dan 10kg vermagerde én mijn gewicht kan behouden!

De ampoules waarmee ik meer dan 10kg vermagerde én mijn gewicht kan behouden!

Bij de restart voedingskuur ben je eigenlijk verplicht de eerste keer met coaching aan te kopen. Enkel zo kunnen we garantie geven dat Restart ook bij jou zal werken.
Als je de ampoules nadien bijbesteld, kan dit wel zonder coaching, natuurlijk bij mij is het zo dat je toch in de online community blijft, dus ook wel opvolging, inspiratie en motivatie blijft krijgen, je krijgt levenslang toegang tot de video’s, ik beantwoord je vragen als je twijfels hebt.

In deze video geef ik meer uitleg hoe de ampoules werken. Als je liever leest kan je hieronder verder lezen.

We beginnen met een 8-week plan met wekelijkse opvolging maar uiteraard gaan we erna nog samen verder want mijn enige doel is dat jullie je bereikte gewicht ook kunnen behouden! En hierin zit het grote verschil!

De link naar de ampoules met coaching: https://www.ellenvandamme.be/collections/restart-afslanking/products/restart-voedingsadvies-dieet-met-gratis-online-training
Als je al eens de kuur met coaching gevolgd hebt, kan je via deze link de ampoules bijbestellen: https://www.ellenvandamme.be/collections/restart-afslanking/products/restart-kuur-24-ampoules-coaching


Als je de extra ampoules besteld zonder coaching zit er niets van tools of uitleg boekjes bij, dus als je niet zeker weet hoe je je voeding aanpast, kan je hier onzeker door worden, de verkeerde combinaties maken en zo toch minder resultaat zien.
En dit is jammer want we hebben zo’n mooie resultaten met de kuur.


De ampoule is een 100% natuurlijk voedingssupplement die zorgt dat je emotioneel in balans geraakt, dat je een betere verbranding gaat krijgen en dat je minder honger hebt.

Maar als je deze ampoules neemt en niet strikt je voeding aanpast, zal dit natuurlijk ook minder effect hebben.


De ampoule neem je de eerste 24 dagen, elke ochtend, daarnaast eet je 5 a 6 gezonde maaltijden per dag. Het is een strikte kuur, daardoor is de eerste week vaak de moeilijkste, maar net doordat het zo strikt is kick je echt af van de toegevoegde suikers en de teveel koolhydraten die we bijna dagelijks eten.

Van zodra de ampoules op zijn gaan we over naar fase 2 en voegen we heel geleidelijk aan andere voedingsmiddelen toe. Fase 1 wordt echt afgeraden zonder ampoules.


Tijdens de eerste week kan je je vaak futloos en moe voelen, dit is omdat je lichaam aan het overschakelen is van koolhydraat en suikerverbranding naar vetverbranding en dat vraagt in het begin veel energie van je lichaam, maar je zal ook merken eens je goed in die vetverbranding zit, dat je veel minder honger hebt, minder cravings en langduriger energie.


Ik heb een mealprep video gemaakt met recepten die je mag eten tijdens fase 1, zo zie je dat je geen kok hoeft te zijn, of niet veel tijd nodig hebt om lekkere gezonde maaltijden klaar te maken: https://youtu.be/i_3EEQFRt2s


Heb je hier vragen over? Waarover wil je eens een video zien? Stuur me gerust een WhatsApp of mailtje. Zo krijg ik extra inspiratie voor mijn volgende video’s.