De LLN. community

De LLN. community

Je staat er niet alleen voor!

Vaak weten we wel wat we moeten doen maar doen we het niet, zien we door de bomen het bos niet meer of beginnen we aan iets maar geraken we snel terug in onze oude gewoontes.
De online LLN. community zorgt voor blijvende inspiratie en motivatie voor een gezondere levensstijl. Je uiterlijke verzorging,... Gezonde recepten, ook als je niet veel tijd hebt om te koken. Er komen leuke meal prep video's,...

Ik wil dat je, ondanks je drukke agenda, de chaos rondom je,... je goed voelt in je vel en geniet van je leven nu! Zonder te denken dat het binnen een paar jaar gemakkelijker en beter zal zijn.
We leven nu, nu moeten we ons goed voelen en er volop van kunnen genieten! Nu staat de community online voor klanten die Restart met coaching bij mij volgen of je kan al de gratis voedingslijst downloaden.
(link zie onder de video)

In deze video zie je hoe het in zijn werk gaat en hoe de online community eruit ziet.Binnenkort komt hij ook online voor Restart klanten die bij een andere coach Restart volgen of gevolgd hebben.

Maar hij zal ook uitbreiden voor al mijn klanten, want ook bij je uiterlijke verzorging, hoort een gezondere levensstijl, inspirerende recepten, die lekker maar toch ook snel klaargemaakt kunnen worden, meal prep ideeën voor wanneer je tijdens de week weinig tijd hebt om te koken,...
Hoe je je ochtend en avond routine optimaliseert voor meer rust in je dag,...

Wat je wel al kan doen is gratis lid worden en de voedingstabel downloaden van de KPNI en orthomoleculaire therapy waar voedingsmiddelen in staan waarvan je beter meer eet en welke ingrediënten je beter vermijdt.

Via deze link maak je een gratis account: (deze blijft gratis en zal nog verder aangevuld worden met gratis workshops) https://beautyinsider.ellenvandamme.be/checkout/gratis-account-lln-community

Wil je ook de restart voedingskuur volgen met coaching van mij en ook binnen de community toegang krijgen tot het restart gedeelte?
Bestel de kuur en je krijgt gratis toegang tot de community via deze link:
https://www.ellenvandamme.be/collections/styling/products/restart-voedingsadvies-dieet-met-gratis-online-training