0

Je winkelwagen is leeg

Home/ Blog

LLNchallenge: 30 dagen zonder frisdrank

Een klant van me drinkt te vaak frisdrank, ook al is het zero of light, het blijft ongezond, toxische ingrediënten, ook de vervangsuikers is niet iets dat we gewoon dagelijks mogen innemen,… Sinds een paar dagen is zij al gestopt, maar ik wou haar toch nog een extra duwtje in de rug geven om te blijven gaan!

Check deze video of lees je liever? Lees hieronder verder...

Doe je mee?
In de LLN.community staat de gratis download onder "workshops & downloads"
In de linker kolom zie je dan een bord staan "challenge #LLNchallenge" daar delen we inspiratie en motivatie met elkaar.

Al lid van de gratis LLN.community?
Log dan in via deze link:
Wil je gratis lid worden? Meld je aan via deze link:
https://beautyinsider.ellenvandamme.be/checkout/gratis-account-lln-community

Deel je challenge op instagram:
@ellenvandamme.be
#LLNchallenge
Wil je mijn challenge volgen?
https://instagram.com/ellenvandamme.be

 

Ik drink ook wel nog teveel cola zero naar mijn mening, dus ik ga meedoen met haar! En volgens mij zijn er wel meer die er goed zouden aan doen om mee te doen daarom wou ik dit ook met jullie delen. Of een andere gewoonte die je jezelf wil afleren of aanleren, daarom heb ik het vakje wit gelaten, zodat je zelf kan invullen waaraan je 30 dagen lang wil werken.


Wil je elke dag 30 minuten extra bewegen, geen suiker eten, geen tarwe eten, min. 500g groenten eten, je huid goed reinigen en verzorgen, koud afdouchen ’s morgens,…

Als je verschillende dingen wil aanpakken zet je ze even op een lijstje en dan kies je voor jou de belangrijkste, deze met meest impact op je gezondheid of soms is het gewoon beter om met een gemakkelijkere te beginnen zodat het je stimuleert. Probeer geen 3 dingen tegelijk aan te pakken, dat geeft dan terug teveel stress voor je lichaam ;-)


Afhankelijk welke routine je wil afleren, kan het zijn dat je lichaam wel afkickverschijnselen vertoont, vooral bij suikers laten, frisdrank laten, tarwe-vrij eten, geeft het een groot effect! Net omdat suiker zo verslavend is! (Ook suikervervangers en teveel koolhydraten, want wat je niet verbruikt wordt ook omgezet in je lichaam tot suiker ) Er is zelfs wetenschappelijk bewezen dat suiker nog verslavender is dan drugs. Waarmee ik uiteraard niet wil zeggen dat je nu aan daarmee moet beginnen!


Wat wil je eens 30 dagen wel doen of niet meer doen?

Vaak hebben we een geheugensteuntje nodig om goede gewoontes vol te houden en mogen we ons in het weekend of na een drukke werkdag niet belonen met wat we net niet meer willen doen.


Dus, print deze uit of maak een screenshot, je kan hem gratis downloaden in de LLN.community. In de community kan je ook gratis meedoen met de challenge zodat het een motivatie kan zijn voor iedereen die mee doet. Je kan er je moeilijk momenten delen, zo kunnen we elkaar inspireren en motiveren!

Hang deze op een zichtbare plaats waar je elke dag vaak passeert of als screensaver van je GSM of computer. Gewoon waar je het vaak ziet.

Hierdoor is het motiverend om door te gaan, elke dag opnieuw. Na 30 dagen zal je merken dat het al meer een routine geworden is. Maar dan moet je uiteraard daarna ook blijven gaan, oude gewoontes zijn vaak zo geprogrammeerd in je lichaam dat het veel makkelijker is om terug te keren naar je oude gewoonte dan een nieuwe aan te leren.


Aan jou om te bewijzen dat jij de baas bent over je eigen lichaam! Als jij zegt tegen jezelf doe het, doe het dan! Hoe meer je dit traint, hoe sterker je hier terug in wordt.


Als ik dit opneem is het nu toevallig 30 april, dus morgen start een nieuwe maand, maar wacht niet tot morgen, maandag of tot een nieuwe maand, een nieuw jaar. Dit zorgt alleen maar voor uitstelgedrag. Het zal nooit een gemakkelijkere periode worden, of je zal er nooit 100% klaar voor zijn, dit zijn dingen die we alleen maar onszelf wijsmaken!


Deel deze challenge zeker, met je beste vriendin, op instagram,... sociale controle is vaak een extra stimulans en motivatie om verder te doen. Tag me zodat ik jullie zeker ook kan motiveren!


Laat me weten wat jullie moeilijk vinden om je goed in je vel te voelen of een gezondere levensstijl te creëren, zo kan ik jullie nog extra tips geven.

Empty content. Please select category to preview

Spring Striplac - limited edition!

Dit is de lente selectie van Striplac, deze kleuren zitten tijdelijk in het gamma, zolang er voorraad is.