0

Je winkelwagen is leeg

trend: definitieve ontharing_

Definitieve ontharing zit in de lift, dit zijn de meest gestelde vragen:

Waarop moet je letten als je je wil definitief laten ontharen?
Waarom zijn meerdere beurten nodig?
Wat is de prijs?
Kan ik iedereen vertrouwen die dit aanbiedt?
Mag ik tussenin nog scheren of epileren?
Moet ik mijn haartjes laten groeien voor de behandeling?
Mag ik in de zon?

cupcakesBekijk de volgende laser-data

Waarop moet je letten als je je wil definitief laten ontharen?
Je laat je best behandelen door een firma die hierin gespecialiseerd is. De laser moet echt goed ingesteld worden, volgens huid- en haartype. Een laser is echt duur in aankoop, moet jaarlijks op controle, ... Een laserspecialiste is ook geïnformeerd over verschillende toestellen,... Ook de ervaring van diegene die de laser uitvoert is belangrijk, er zit een groot verschil tussen iemand die wekelijks meerdere dagen laser behandelingen uitvoert en iemand die dit maar maandelijks doet.
Tijdens de jaren dat ik de laser al aanbied heb ik al verschillende toestellen zien passeren, dus de firma waarmee ik samenwerk is echt up-to-date!
Wij geven gegarandeerd resultaat, ben je na 8 beurten nog niet volledig haarvrij, dan krijg je 2 beurten gratis.

Kan ik iedereen vertrouwen die dit aanbiedt?
Wij werken met een lasertoestel waarmee je enkel definitieve ontharing kan doen en de Milesman Diodelaser is als enige door het FDA (food and drug administration in de USA) goedgekeurd is om de term "permanente ontharing" te gebruiken.
Er bestaan heel veel toestellen dat schoonheidsspecialistes aankopen waarmee je nog andere lichaamsbehandelingen kan uitvoeren maar deze zijn echt minder efficiënt. We hebben hierdoor al klanten gehad die geïnvesteerd hadden in definitieve ontharing maar geen of weinig resultaat hadden. Van zodra ze bij ons een gratis test lieten doen, merkten ze al het verschil! 

Waarom zijn er meerdere beurten nodig?
Een laserbehandeling verstoort het groeipatroon van de haren in de anagene fase (groeifase). Enkel haren in deze fase kunnen behandeld worden omdat de laser het pigment van je haar volgt om zo tot aan de haar follikel te geraken, deze wordt vernietigd, krijgt geen voedingsstoffen meer en zo valt het haartje ca. na 2 weken uit. Elke 6 weken zitten er andere haren in die groeifase, daarom is het belangrijk om consequent elke 6 weken behandeld te worden. De behandelingen met kortere tussenposes laten doorgaan heeft hierdoor geen nut. 
Na een aantal beurten kan de laserspecialiste er voor kiezen om 12 weken tussen te laten. Dit om een goed en gegarandeerd resultaat te bekomen in zo weinig mogelijk beurten.

Doordat de laser het pigment van het haar volgt naar het haarzakje is het pigment van het haar belangrijk.
Een laserbehandeling boekt de beste en snelste resultaten bij donkere, dikke haren en een lichte huid. Donkere haren bevatten veel pigment, dit is nodig om het haar efficiënt en voorgoed te vernietigen. Minder goede resultaten zijn er bij lichtbruine of rode haren omdat deze weinig pigment bevatten. Grijze en blonde (dons) haren kunnen niet behandeld worden omdat zij geen pigment bevatten. Boek gerust een gratis testbeurt zodat we alle uitleg kunnen geven en kunnen kijken als jouw haartype kan behandeld worden.

Wat is de prijs?
De prijs is afhankelijk van de zone(s) die je wil laten behandelen. Deze wordt berekend per "shot".
Daarbij bespaar je tijd in het wekelijks ontharen en bespaar je geld aan ontharing, epilaties, scheerschuim, scheermesjes,...
De prijslijst hieronder is de prijs per beurt, je hebt gemiddeld 8 beurten nodig, indien nodig krijg je nog 2 extra beurten gratis.

Elk jaar of elke 2 jaar wordt een onderhoudsbeurt voorzien en krijg je deze aan -50%, deze zorgen dat de resthaartjes ook wegblijven.

Bij ons spaar je trouwens ook nog beauty.points met ons loyalty program, ook bij de laser behandelingen! Hiermee spaar je voor kortingsbonnen of andere voordelen.

Bij behandeling van 2 zones krijg je 10% korting, vanaf 3 zones -20%

Mag ik tussenin nog scheren of epileren?
De behandelingen hebben het beste en snelst resultaat als je haartjes wat dikker zijn, daarom is het aangeraden om tussen de behandelingen te scheren en niet meer te epileren! Zeker niet epileren 3 weken voor de behandeling! Meermaals scheren tussen de behandelingen is zelfs aangeraden.

Moet ik mijn haartjes laten groeien voor de behandeling?
Zeker de eerste keer is het aan te raden dat de haartjes zichtbaar zijn, zodat we zien waar ze groeien, het haartype,...
Sommige laten een strookje haar staan (een paar mm) zodat de laserspecialiste ziet hoe het haar gevorderd is, je mag ze ook volledig laten staan maar er kruipt veel tijd in voor de laseroperator om telkens te scheren voor ze kan beginnen met de laser behandeling.

Mag ik in de zon?
Het is aangeraden om voor en tussen de laserbehandelingen niet met de behandelende zone in de zon te komen. Zeker een maand voor en een paar weken na de behandeling een zonvakantie plannen. Natuurlijk ook afhankelijk van de zone, een oksel en bikinilijn komt minder in de zon dan gezicht en benen.
En zeker altijd beschermen met een zonnebescherming tegen het volledige broad spectrum!

Deze acties lopen momenteel wanneer je nu opstart (tot 30/04/20)

Heb je nog vragen over het definitief ontharen met de laser?
Of andere vragen over je skin routine of je make-up skills?
Stuur ze gerust!

Mail me

Of stuur me via What'sApp
0479 411 490

related posts in our lifestyle blog

De LLN. community

De LLN. community

Apr 24, 2021Ellen Vandamme

Vaak weten we wel wat we moeten doen, zien we door de bomen het bos niet...

Read more
LLNchallenge: 30 dagen zonder frisdrank

LLNchallenge: 30 dagen zonder frisdrank

Apr 30, 2021Ellen Vandamme

Een klant van me drinkt te vaak frisdrank, ook al is het zero of light, het...

Read more
Ready.set.summer! Tips om je vetverbranding te activeren.

Ready.set.summer! Tips om je vetverbranding te activeren.

Jun 15, 2021Ellen Vandamme

Binnenkort op vakantie? Ik weet dat we ons niet mogen laten leiden door ons gewicht, 100%...

Read more

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program