Gratis levering in België vanaf 25 euro.
98% van de bestellingen voor 17u worden de volgende werkdag geleverd.

0

Je winkelwagen is leeg

motivatie video

Door Ellen Vandamme

#LLNBODYprogram_

motivatievideo wanneer je je niet goed voelt in je vel en wil afslanken!


Deze motivatie video plaatste ik in de gesloten online community van mijn #LLNbodyprogram maar iedereen die wil afvallen kan deze boost gebruiken, dus post ik hem nog eens hier ook!


Ik moet er wel nog altijd aan wennen om filmpjes van mezelf te maken, als makeup artieste voor magazines en tv was ik altijd blij om achter de schermen mee te werken en dat ik niet zelf voor de lens moest staan! Maar ik leer zo graag dingen aan jullie, en dit is nu soms eenmaal gemakkelijker om uit te leggen als je spreekt, en ook persoonlijker dan een blog, dus denk ik nu, hoe meer ik het zal doen, hoe meer ik eraan zal wennen.

Ik vind restart echt een super kuur om af te slanken! Kan je echt veel mee bereiken maar het is zò belangrijk dat je het goed doet, de stappen goed doorloopt, zonder zeuren! Fase 2 traag opbouwen om nog verder optimaal af te slanken en je lichaam te leren kennen, zo heb je nog beter en langer resultaat!

Het is niet altijd makkelijk! Dat weet ik! Maar als we ons beter willen voelen in ons vel, moeten we er iets aan doen!
Als je nog bezig bent met de kuur, blijft deze stap per stap volgen!
Na de kuur gaan we een wekelijks weegmoment inlassen! Zodat je vb. Elke vrijdagochtend op hetzelfde uur, nog steeds je streefgewicht hebt! Beetje omhoog is direct op de rem staan en je voeding terug aanpassen, zo kan je het echt levenslang behouden!

Maar we moeten eraan blijven werken! Een positieve mindset, de juiste levensstijl, je kan niet een maand gaan sporten en de rest van je leven sportief blijven! Dit geldt ook voor je positieve mindset en je levensstijl, blijf eraan werken!

Ging het niet zo goed vorige week? Of ben je terug wat omhoog? Krijg geen zelfmedelijden, denk niet dat je geen karakter hebt of dat het jou nooit zal lukken, we mogen ons daar niet achter wegsteken! Zijn echt allemaal uitvluchten om het niet goed te doen!
Herpak je! Visualiseer je doel, en neem actie om deze te bereiken! Met deze mindset kan je alles bereiken in je leven dat je wil!

Nood aan een positievere mindset, de link naar de blog met verschillende boeken die mij helpen mijn mindset op pijl te houden => https://www.ellenvandamme.be/blogs/lifestyle/4-inspirerende-boeken-die-je-moet-lezen

Wil je een gratis work-out video om je buikspieren te trainen? => https://www.ellenvandamme.be/pages/restart-voedingskuur-llnbodyprogram

Succes!
 

Mijn VOOR en NA, geen aantrekkelijk foto de VOOR, maar het is nu eenmaal zo!
Best wel trots op mijn NA!
Ik ben nu 12kg lichter en heb perfect geleerd hoe ik op gewicht kan blijven!

Ik doe zelf terug een Restart voedingskuur want ik wil nog een stapje verder en heb een volgend bodygoal 2020!

related posts

Welke soorten diëten bestaan er? (Welk dieet past best bij jou?)

Welke soorten diëten bestaan er? (Welk dieet past best bij jou?)

Jun 05, 2020Ellen Vandamme

Bij welk dieet of ik noem het liever voedingskuur voel jij je het best? Welke werkt...

Read more
Definitieve ontharing - seizoen 2020

Definitieve ontharing - seizoen 2020

Jul 24, 2020Ellen Vandamme

Waarom ik zo'n fan ben van definitieve ontharing?Je weet dat ik het belangrijk vind om je...

Read more
challenge: 30 dagen buiten

challenge: 30 dagen buiten

Sep 12, 2020Ellen Vandamme

Ik had een post gedaan dat ik altijd maar binnen zit en te weinig bewust naar...

Read more

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program