SIPS OF GRACE - Op deze toffe manier zal ook jij meer water drinken!

SIPS OF GRACE - Op deze toffe manier zal ook jij meer water drinken!

Sips of grace - Celebrating water

Wat we allemaal nodig hebben, niet? Water is soms een last om te drinken, we vergeten het, drinken liever frisdrank maar we blijven toch terug komen naar water omdat het een stuk gezonder is. Maar water is niet perse lekker. Sips of Grace heeft het zijn missie gemaakt om iedereen graag water te laten drinken, een lekker (en gezonde, suikervrije!) smaakmaker erbij en je hebt je healthy frisdrank. We give you: 

'Sips of grace' is een natuurlijke smaakmaker voor water met tal van voordelen voor lichaam en geest. Lekker. Smaakvol. Gezond. Overal waar je gaat, pak je je Sips gemakkelijk mee. Varieer tijdens de dag met de talloze smaakjes. Zo geniet je volop van de heilzame krachten. In 6 lekkere smaken met elk zijn eigen kracht! Weet je niet welke te kiezen? Je hebt ook een startersbox van Sips of Grace waarvan 1 euro naar het goede doel gaat, met van elke smaak 2 zakjes! 

Magical Vision

Frambozen + rozenblaadjes
Frambozen met een subtiele hint van rozenblaadjes geven je water een zachtroze kleur. Ontdek de zwoele smaak en geur, doorspekt met romantiek. Frambozen zijn een krachtig antioxidant: ze versterken je immuniteit. Rozenblaadjes hydrateren je huid.


Pure Chemistry

Munt + citroen
Verse munt met een tikkeltje citroen bezorgt je water een levendige smaak. Laat je neus prikkelen door de opwekkende geur. Munt doet je huid en haar stralen. En verzekert je van een frisse adem. Doe daar nog wat vitamine C bij van de citroen en je bent helemaal klaar voor die energieboost.


Simply Divine

Steranijs + Zoethout
Met anijs en zoethout verken je het stoere pad. Laat je meesleuren naar je kindertijd, naar de dropsnoepjes. Maar dan zonder suiker. Een streling voor de tong. Anijs is een sterk antioxidant, werkt rustgevend en verbetert je spijsvertering. Mooi meegenomen.

Charming Delight:

Gember + citroengras
Met gember en een hint van limoengras kies je voor pittig en krachtig. Dag opgeblazen gevoel, welkom sterke weerstand en strak lichaam. Een aanrader voor maag en darmen.

Sweet Victory 

Citroen + kaneel 
Citroen met een vleugje kaneel. Start de dag met deze topper. Of kom ermee tot rust na een lange werkdag. Citroen barst van de vitamine C en is een krachtig antioxidant. Het resultaat? Een zuivere huid, sterk immuunsysteem en tonnen energie. Kaneel verzacht de zure smaak van citroen en remt ontstekingen.


Detox

China Sancha, Kweepeer, druif, moringa bladeren, moerasspirea, verbena bladeren, spinazie, spirulina, matcha
Een toppertje bomvol krachtige ingrediënten: china sencha, kweepeer, druif, moringabladeren, verbenabladeren, moerasspirea, spinazie, spirulina, matcha. De beste manier om je lichaam dagelijks te zuiveren. Op een lekkere en gezonde manier.