0

Je winkelwagen is leeg

Home/ Blog

Ready.set.summer! Tips om je vetverbranding te activeren.

Binnenkort op vakantie?

Ik weet dat we ons niet mogen laten leiden door ons gewicht, 100% waar, maar ik voel me eerlijk gezegd een pak frisser, energieker en gezonder wanneer ik beter op mijn voeding let! én eerlijk is eerlijk, ik vind het voor mezelf wel leuker als mijn buikje wat platter is en zelfs 's avonds minder gezwollen is.

Je moet je gewoon goed voelen in je vel, wat je gewicht ook is, voel je je niet goed? Kijk dan even wat je eraan kan doen, maar doe het ook!

Als je BMI of vetpercentage wat te hoog is maar je bent perfect metabool flexibel, dan kan het zijn dat je lichaam echt in haar comfort zone ligt bij je huidige gewicht en daar perfect bij in evenwicht is. Probeer dit dan ook niet te forceren! Dit zal je alleen maar ongelukkig maken.

Hoe weet je als je lichaam metabool flexibel is?
⇒ je kan gemakkelijk een dag zonder eten, als je metabool flexibel bent kan je lichaam gemakkelijk schakelen van koolhydraatverbranding naar vetverbranding om energie te krijgen.

⇒ je hebt geen dipjes na je maaltijd

⇒ je hebt constantere energie

Ik merk dat de meeste na het 8-weken-bodyprogram echt al veel metabool flexibeler zijn, ze geven aan minder vaak honger te hebben, langer zonder eten te kunnen, minder suikerdipjes hebben,... ze genieten zelfs terug van pure gezonde voeding en geven aan dat ze niets echt missen! Zalig toch!

Omdat 8 weken strikt met de vakantie periode die eraan komt voor de meeste niet meteen haalbaar is, bespreken we samen hoe we de kuur verdelen voor en na je vakantie, om toch al mooi effect te hebben van de kuur voor je op vakantie gaat en erna de draad direct terug kan heroppikken! 

Je zal zelfs merken dat je op reis veel minder last hebt van een opgeblazen buik! Zalig toch? We hebben geen tijd te verliezen!
Bestel vandaag nog de restart kit met het online #LLNbodyprogram zodat je je direct kan voorbereiden op de kuur en van zodra de kit bij je aankomt (elke werkdag worden de bestellingen verzonden) kan je direct starten.

 


De kuur helpt je om de "klik" te maken, nee niet 1 koekje, geen koekjes,...

Wil je liever metabool flexibel worden zonder deze strikte kuur en zo ook je vetverbranding aanspreken om energie van te krijgen?

⇒ beweeg voor je maaltijd
⇒ eet maar 2 a 3 keer per dag
⇒ beperkt koolhydraten en suikers

En denk eraan, ook al gaat het even moeilijk, alle kleine stapjes vooruit, zijn een stap in de goede richting!

Toch liever een kuur met coaching? Check: https://www.ellenvandamme.be/collections/styling/products/restart-voedingsadvies-dieet-met-gratis-online-training

Empty content. Please select category to preview

Bestel de kuur vandaag nog...

We denken vaak teveel aan wat we misschien zullen missen, moeten laten,... ipv te denken wat je in de plaats zal krijgen, hoe je je zal voelen en hoeveel energie je zal hebben!

onze LIFESTYLE blog

tips voor een gezonde(re) levensstijl

Zelfs als je geen tijd hebt voor een meal prep, of geen vervanger kent voor het vlug last minute opwarmen van je pizza of lasagne, dan toon ik je i...

De 5 redenen, of uitvluchten, die ik het meest hoor waarom we onze gezondere eetgewoontes niet kunnen aanhouden:  de weekenden, feestjes en etentje...

Back to work! Voor de meeste terug meer routines... Vanaf september zijn de meeste uit hun grootste verlofperiode en loopt alles terug meer in rou...

Restart kuur - restart dieet met online training en wekelijkse begeleiding
Restart kuur - restart dieet met online training en wekelijkse begeleiding
Restart kuur - restart dieet met online training en wekelijkse begeleiding
€495.00 EUR
100% natuurlijk voedingssupplement gecombineerd met 5 a 6 gezonde maaltijden per dag.

Je krijgt toegang tot de online video’s met alle uitleg die je nodig hebt 

Toegang tot de gesloten online community, waar je wekelijks inspiratie krijgt, vragen kan stellen, inspiratie krijgt door recepten met elkaar te delen,… Zo voel je ook dat je er niet alleen voor staat! (Deze toegang blijf je ook voor altijd krijgen, want mijn enige doel is dat jullie je behaald gewicht ook kunnen blijven behouden!)

We kunnen bellen of 6x een zoom meeting (of een persoonlijke afspraak als je in de buurt woont) boeken. 

 Je kan me bereiken voor al je vragen
Tijdens de eerste 8 weken krijg je wekelijks een mail met extra tips en info
Nadien blijf ik je ook regelmatig opvolgen om te zien hoe het verder gaat.
  • #LLNbodyprogram