0

Je winkelwagen is leeg

#LLNBODYprogram_

Wil je snel en gezond afvallen?
TIP: maak een receptenmap en een wekelijkse planner


Voeding is zo belangrijk voor ons lichaam, de juiste voeding doet ons niet alleen een paar kilo afvallen en strakker worden, het zorgt er ook voor dat we ons beter voelen, en onze huid heeft er zelfs ook deugd van! Veel huidproblemen verbeteren met de juiste keuze van voeding! Zelfs hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes type 2, onrustige darmen en slechte slaap zijn klachten die verbeteren bij de keuze van de juiste voeding!
Zowel bij volwassenen als bij kinderen!

Je goed voelen, meer zelfvertrouwen en een mooie huid zijn dan ook de reden waarom ik dieper ga in mijn kennis over voeding en waarom ik jullie er wil over bijleren.

Ik toon je even hoe ik een week met gezonde voeding voorbereid.


Ik heb een receptenmap aangelegd, die ervoor zorgt dat ik telkens wanneer ik het nodig heb, me kan laten inspireren door recepten die gezond zijn, passen binnen mijn voedingskuur, die ik allemaal graag eet en liefst ook snel klaar zijn. Zo moet ik niet telkens al mijn kookboeken doorbladeren voor nieuwe inspiratie.

De receptenmap en weekplanner vind je via deze link: https://www.ellenvandamme.be/pages/receptenmap-weekplanner-gratis-download

Ik zoek regelmatig eens naar een nieuw recept om uit te proberen, dit zorgt voor variatie, deze kopieer ik en steek ze in de map. Ook in food of healthy lifestyle magazine vind je veel inspiratie en zelfs in het magazine van de supermarkt, door soms een ingrediënt weg te laten of te vervangen past het recept perfect binnen je kuur!

Je hebt ook altijd een aantal standaard recepten die bijna elke week kunnen terugkomen, zo maak ik elke week wel eens een omelet met groentjes ’s avonds, omdat dit super snel klaar is, plan ik deze op een avond dat ik laat moet werken. Spaghetti courgetti, mijn vriend maakt altijd spaghettisaus in grote hoeveelheid en dan vries ik hem in, zo heb je terug eten als je een avond niet veel tijd hebt, heb je dan toch geen courgetten in huis, dan kan je er andere gewokte groentjes bij eten.
Als je rundgehakt meebrengt voor je spaghettisaus kan je de eerste avond verse rundhamburgers maken, en terwijl je spaghettisaus maken voor de avond erna (zo heb je terug 2 maaltijden in 1 keer gemaakt) en dan de rest van de spaghettisaus invriezen.

Ook verse groentesoep kan je perfect toevoegen aan je weekplanner, en in grote hoeveelheid maken om in te vriezen, dit vult je maag en als ze mager, koolhydraatarm en suikervrij is (want let op met bouillon! En welke groentjes je erin doet) mag je eigenlijk tussendoor ook nog eens een tas soep drinken als je honger hebt.

Naast mijn receptenmap maak ik ook vaak een voedingsplanner.
Dit gaat vrij snel wanneer je een receptenmap aanlegt. En het helpt je niet alleen bij je boodschappen, je moet erdoor minder aan eten denken en het zorgt dat je gezondere keuzes maakt wanneer je wil afvallen.
Je hebt dan een beter overzicht en als je ’s avonds kip klaarmaakt kan je de dag erna 's middags een salade met kip eten en al de foodprepping ’s avonds doen, dan hoef je maar 1x/dag met eten bezig te zijn.

De planner is daarom echt een must voor wie wil afslanken! Zo maak je ook gezondere keuzes en kan je het zien als afspraken die je hebt met jezelf, heb je om 16u honger, ah ik ging een appel eten, ok ik eet een appel en kijk niet gewoon in de kast of in de frigo wat je eens zou kunnen opeten.
Als je wil afvallen moet je nu eenmaal afspraken maken met jezelf, je doel voor je zien die je wil behalen en dingen veranderen aan je gewoontes waardoor je je doel kan behalen. Als je niets verandert ga je nooit je doel halen.

LAAT AARDAPPELEN, PASTA EN BROOD WEG UIT JE VOEDING
Als je 2 of meer soorten groentjes klaarmaakt kan je perfect je aardappelen weglaten en heb je genoeg variatie in je bord!
Maar let ook op met de gezondere koolhydraten, het blijven koolhydraten en al wat je daarvan teveel eet en je lichaam niet verbruikt om energie te creëren slaat je lichaam op als glucose, als suiker dus.
Daarom hebben zelf klanten die al gezond eten ook heel goede resultaten met het #LLNbodyprogram als ze willen afvallen.
En daar verschieten ze vaak zelf van omdat ze gezond aten.

EN GEEN UITVLUCHTEN MEER!
Gezond koken hoeft echt niet altijd veel werk te zijn! Dat was één van mijn uitvluchten dat ik vroeger altijd had, “ik heb geen tijd om te koken ’s avonds of geen tijd om gezond te eten” door de restart voedingskuur te volgen, leer je wat goed is voor je lichaam en wat niet en daardoor leer je terug creatief zijn met gezonde basis ingrediënten. Het stimuleert wel als je daardoor ziet hoe snel je gewicht naar beneden gaat en dat geeft natuurlijk terug een extra stimulans om verder gezond te eten en zo leer je perfect je streefgewicht te behouden.

RESTART VOEDINGSKUUR & HET #LLNbodyprogram
Wil je een strakker schema en een planning die al honderden drukke vrouwen heeft geholpen hun streefgewicht te bereiken én te behouden?
Met de restart voedingskuur in combinatie met mijn #LLNbodyprogram gaan we samen voor een gezondere levensstijl en bereiken we je streefgewicht, terwijl ontdek je ook hoe je voor jouw lichaam je streefgewicht kan behouden!
Met dit programma ben ik ondertussen al 15kg afgevallen en weet ik perfect hoe ik mijn gewicht kan behouden!
Klik op deze link voor meer info: https://www.ellenvandamme.be/pages/llnbodyprogram
 

Mijn VOOR en NA, geen aantrekkelijk foto de VOOR, maar het is nu eenmaal zo!
Best wel trots op mijn NA!
Ik ben nu meer dan 12kg lichter en heb perfect geleerd hoe ik op gewicht kan blijven!

related posts

Waarom is een gezonde(re) levensstijl en goede gewoontes aanhouden moeilijk?

Waarom is een gezonde(re) levensstijl en goede gewoontes aanhouden moeilijk?

Aug 27, 2021Ellen Vandamme

Back to work! Voor de meeste terug meer routines... Vanaf september zijn de meeste uit hun...

Read more
Tips tegen dé 5 redenen (of uitvluchten) om ongezond te eten

Tips tegen dé 5 redenen (of uitvluchten) om ongezond te eten

Oct 02, 2021Ellen Vandamme

De 5 redenen, of uitvluchten, die ik het meest hoor waarom we onze gezondere eetgewoontes niet...

Read more
Geen tijd om te koken? Maar wil je gezond eten?

Geen tijd om te koken? Maar wil je gezond eten?

Oct 14, 2021Ellen Vandamme

Zelfs als je geen tijd hebt voor een meal prep, of geen vervanger kent voor het...

Read more