0

Je winkelwagen is leeg

Home/ Blog

Throwback to 2017 & looking forward to 20182017, je was geweldig! Een jaar vol uitdagingen maar ook veel kansen. En die kansen heb ik het beide handen gegrepen. 

Throwback 2017

1. #teamLLN is born!

Zoals je gezien hebt op mijn instagram of in mijn conceptstore, heb ik er iemand bij. Lieselot helpt me achter de schermen en komt erbij als nieuwe beauty.trainer, #teamLLN om mijn passie voor beauty mee te delen. YAY!  #dreamteam

En ik heb mijn #LLNgirl 'uniform' gevonden! #matchingoutfits

 

2. We openden een POP-UP 

My dream came true! Halverwege november vroeg Stad Roeselare mij om een pop-up te openen op De Munt in Roeselare. Ik mag dan een conceptstore hebben in Roeselare, ik zit net iets buiten het centrum. Met deze pop-up wou ik een unieke make-up & skin conceptstore waar iedereen kan binnenspringen met, maar ook zonder afspraak. So we did it! En het was zeker niet altijd gemakkelijk, in 3 dagen hebben Lieselot en ik een leeg winkelpand op De Munt omgetoverd in het tweelingzusje van mijn conceptstore in Beveren. 

  

 3. én de eerste browbar in Roeselare 

In de pop-up kan je terecht voor je nagels, huidadvies en make.up. Maar dat niet alleen! De pop-up is ook de eerste brow.bar in Roeselare. Ze zeggen dat een afspraak bij een brow.bar vergelijkbaar is met een facelift...zoveel impact hebben je wenkbrauwen op je gezicht. Daarom wou ik absoluut een plaatsje in onze pop.up om wenkbrauwen professioneel te laten stylen, shapen en bijkleuren. 

 

 4. POP-UP verlengd 

Een pop-up gedurende december. Dat was voor ons ietsje te kort... gelukkig kunnen we nog even verder doen en is onze pop-up verlengd tot 31 januari.


5. #LLNgirl in de pers

Ik wil groeien in mijn job maar het is ook constant grenzen verleggen! Wanneer ik vb. een foto van mezelf op instagram plaats vraag ik me vaak af als ik me niet belachelijk maak. Maar door jullie positieve reacties groeit mijn zelfvertrouwen hierin. 
En zeker als magazines mijn foto's publiceren en een leuk artikel schrijven 🙈
Met altijd een vreugde sprongetje als gevolg!

Dank je wel aan iedereen om mij te steunen en mijn droom aan te moedigen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Looking forward...

Ik wil blijven nieuwe uitdagingen zoeken, blijven grenzen verleggen!
Wat de volgende plannen zijn... Dat zal je snel zien! Keep you posted...

Vele kusjes van #teamLLN! 

Grand opening POPUPEllen Grand Opening De Munt popup

 

Wat waren jouw beste ervaringen van 2017 en wat zijn jouw doelen voor 2018?  

 

 

 

 

 

    Empty content. Please select category to preview

    Spring Striplac - limited edition!

    Dit is de lente selectie van Striplac, deze kleuren zitten tijdelijk in het gamma, zolang er voorraad is.