3 programma's, 1 doel: Reshape your body

3 programma's, 1 doel: Reshape your body

Zoals we aan onze huid moeten blijven werken om ze in topvorm te krijgen en te houden, zo is dat ook met ons lichaam.

Je kan niet een maand sporten en/of op je voeding letten en dan terug leven zoals ervoor, zo behoud je uiteraard geen resultaat en creëer je geen gezonde levensstijl.

Omdat ik liever tijd maak voor mijn werk of mijn gezin & familie maakte ik niet veel tijd om te sporten en gezond te koken. In mijn zoektocht naar een gezondere levensstijl leerde ik het afgelopen jaar een aantal leuke dingen kennen...


E-fit: electro fitness
 

Door 1 à 2x/week, 20 minuten deze work-out te doen kan je je lichaam een mooiere vorm geven. Dit in combinatie met gezonde voeding geeft echt mooie resultaten!

In de 20' E-fit hebben je spieren meer getraind dan je 2 of 3 uur zou fitnessen. Echt ideaal voor iemand die niet veel tijd of geen zin heeft om urenlang te sporten.

E-fit is niet goedkoop, maar voor wie er echt voor de 200% voor wil gaan is dit echt een super investering voor je #summerbody!

Bekijk e-fit online

Ook eens proberen? Mail ons voor een gratis test workout


Skinnylove

 

Skinnylove is een gemakkelijke manier om een gezondere levensstijl aan te nemen. Door Skinnylove neemt je hongergevoel af en zal ook de drang naar zoete smaken verminderen. Je kan echt veel gemakkelijker gezondere keuzes maken, het heeft mijn gezonde levensstijl echt een boost gegeven!

Nog leuk eraan is dat het vitale energie geeft én het is 100% natuurlijk.

shop skinnylove online


Restart dieet

De kers op de taart is het Restart dieet!
'Restart your body' is een voedingsplan met een doel, een traject met online of persoonlijke coaching die 3 maanden duurt, maar waarna je zelf je gezonde levensstijl kan aanhouden. Je leert terug luisteren naar je eigen lichaam en ontdekken tegen welke ingrediënten je lichaam minder of niet tegen kan. Zo kan je jouw gewicht achteraf behouden. Restart bestaat uit 100% natuurlijke voeding en wordt gecombineerd met een energetische ampul. Deze ampul geeft je (zoals de naam zegt) veel energie waardoor je niet in de beginperiode van het dieet futloos zal zijn, maar net heel energiek, je hongergevoel wordt afgeremd... Je leert compenseren zodat je kan genieten van al het lekkers in de wereld maar toch je gewicht kan behouden.

In de coaching leer je ook georganiseerd inkopen doen en hoe je op een gezonde manier voor jezelf kan zorgen. Zo is het gemakkelijker om na de coaching je gewicht ook aan te houden en het gekende 'jojo-effect' te vermijden.

Bekijk het restart-plan online

 

Meer food inspiratie nodig?
Ik heb een nieuwe blog, waar je mijn reis kan volgen naar een healthy lifestyle samen met mijn vriend Toon en onze 2 meisjes, waardoor we genieten van de tijd samen in de keuken en aan tafel, zalig toch...
Meer inspiratie voor een gezondere levensstijl en eenvoudige en snelle recepten?
Check www.myfitjourney.be