0

Je winkelwagen is leeg

Home/ Blog

Hoe reinig je een beauty blender?

Een beauty blender is een andere vorm van een make-up borstel, maar met hetzelfde doel. Door de spons-structuur kan je je make-up mooi 'blenden' of uitsmeren waardoor je je make-up niet ziet liggen op je huid.Daarbovenop is het ook heel zacht, dus om bijvoorbeeld concealers aan te brengen rond de ogen, is het aangenamer dan een borstel of kwast. Om concealer te 'deppen' op puistjes om het zo min mogelijk zichtbaar te maken kan het ook heel handig zijn. Voor de rest kan je er alles meedoen, compacte poeders op de huid aanbrengen, vloeibare texturen van foundations of concealers aanbrengen, highlighter... Noem maar op. Maar ook bij je beauty blender is het zo belangrijk om het regelmatig te reinigen voor de duurzaamheid van je beauty blender, maar ook vooral voor de hygiëne. Er wordt aangeraden het zeker elke week te reinigen, en om de 3 maanden te vervangen. 

Bekijk onze vlog en zie hoe je precies je beauty blender grondig reinigt, en welke tips & tricks je kan gebruiken!

Je kan je beauty blender reinigen op 2 manieren. Ofwel met het Solid zeepje, of met de vloeibare cleanser van Beauty Blender. Om het jezelf gemakkelijker te maken kan je ook de 'Keep It Clean' Mit of handschoen van Beauty Blender gebruiken. Hiermee kan je grondiger en sneller reinigen. Het voordeel van deze zeepjes of liquide zeep is dat je ze ook kan gebruiken om je borstels te reinigen.

Het Solid zeepje is speciaal ontwikkeld voor de beautyblender maar je kan het ook gebruiken om je borstels ermee te reinigen. In de Original Kit van de beauty blender zit het Solid zeepje inbegrepen. 

Je kan het zeepje ook apart kopen samen met de handschoen in de 'Keep it clean' kit van Beauty Blender. Hierbij krijg je ook een staaltje van de liquide brush cleanser om het eens uit te proberen. 

Je kan de zeep ook in liquide vorm krijgen. Deze kan je ook gebruiken om borstels te reinigen, en kan je ook in combinatie met de handschoen gebruiken.

Empty content. Please select category to preview

Spring Striplac - limited edition!

Dit is de lente selectie van Striplac, deze kleuren zitten tijdelijk in het gamma, zolang er voorraad is.

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program