0

Je winkelwagen is leeg

Home/ Blog

Trending: wimperlifting

Voor wie? 

  • Wie wil opstaan met mooie zwarte en gekrulde wimpers zonder ze een wimperkruller of mascara moeten aanbrengen
  • Voor iedereen die een mooiere krulling wil van de wimpers en op een naturelle manier langere wimpers wil.
  • Vooral bij mensen met lange, rechte wimpers is het resultaat spectaculair.
  • Voor iedereen die geen make-up draagt en toch de ogen beter wil doen uitkomen, of wanneer je dagelijks mascara draagt, hoef je nu een aantal weken geen mascara meer aan te doen.

Tijdens deze behandeling worden er geen extra wimpertjes op je wimpers gekleefd, (GEEN EXTENSIONS!) het handige hieraan is, dat het effect langzaamaan zachter wordt waardoor je niet verplicht bent om het direct terug te laten doen. 

  • Er is geen enkel risico op wimperverlies en geen wimperbeschadiging
  • Het resultaat blijft 6 a 8 weken zichtbaar.

Hoe zit de behandeling in elkaar?

De natuurlijke wimpers worden gereinigd, er worden gel pads onder elk oog gekleefd om de onderste wimpertjes te beschermen, deze gel pads zijn bij ons voedend en hydraterend, ideaal dus voor de huid onder de ogen!

Er wordt een siliconen padje net boven je wimpertjes gekleefd waaraan je wimpers worden vastgemaakt met bonder. (dit is een soort lijm voor de wimpers)

Als alle haren gelift zijn gaan we over de aanzet van de wimpers met 'lifting balm', even laten indringen vooraleer we de 'fixing balm' aanbrengen. De wimpers worden terwijl ook gekleurd voor een maximale expressie. Als laatste wordt er een 'lamination booster' aangebracht voor een extra verzorging van de wimpers.

Na de behandeling?

Om een maximaal resultaat van de wimperlifting te hebben is het aan te raden om je wimpers gedurende 24u na de behandeling niet nat te maken, niet in je ogen te wrijven of aan je wimpers te komen. Geen oogcrème of mascara aanbrengen. Geen sauna of stoombad (let ook om de damp wanneer je kookt) en niet gaan zwemmen.

Zeker een aanrader voor een vakantie of weekendje weg, waarbij je er ook zonder mascara fris uitziet! 

 

Empty content. Please select category to preview

Spring Striplac - limited edition!

Dit is de lente selectie van Striplac, deze kleuren zitten tijdelijk in het gamma, zolang er voorraad is.