Fast delivery
Free shipping in Belgium on all orders over €25, The Netherlands over €50

0

Your Cart is Empty

my journey - healthy lifestyle


Zin om ook gewicht kwijt te geraken door een gezondere levensstijl? Stop met uitstellen tot volgende maandag, (of volgende maand,…) begin nu en maak een afspraak voor de start van je restart voedingskuur! Herken jij deze gedachten? “Goh, ik zal maar 1 koekje eten i.p.v de hele pak, het zijn toch al minder calorieën hé?”, of: “Ik zal vandaag de hele pak opeten, dan heb ik er geen meer voor morgen en kan ik het goed doen…”. Ik ook! Met Restart als voedingskuur leerde ik stap voor stap wat ik best koop uit de winkel, waaruit ik het beste kies, en allemaal met pure voeding, echt wat ik wou!

Vanwaar komt mijn motivatie?


Ik voelde me eigenlijk al lang niet meer top in bikini maar een paar jaar geleden wou ik er eigenlijk echt iets aan doen, daarbij was ook nog het feit dat Frederique (toen 4) steeds vroeg als iets gezond was of niet, en of er suiker inzat?!? Had ze alleszins niet van mij ;-) ze lustte praktisch geen koeken en at graag groenten en fruit, waardoor ik dacht, klopt toch niet dat ik koeken zit te eten waar ze bij is, als ze telkens proeft zal ze het op den duur wel eens graag eten en ben ik een slecht voorbeeld voor haar.


"Mama, is dat gezond?"


Ik wou dat mijn dochters met gezonde, gevarieerde voeding opgegroeid werden, zodat ze het later niets moesten afleren, maar zij waren echt het keerpunt in mijn denken over voeding. Natuurlijk eten ze ook eens frietjes en snoep want ik wil hen natuurlijk niets ontzeggen, daarmee bereik je alleen maar het omgekeerde op latere leeftijd, ik probeer hen wel te leren luisteren naar hun buikgevoel, als de buik vol is moeten ze stoppen en als Frederique vraagt, “mama is dit gezond?” dan zeg ik gewoon “Dit is lekker en goed voor je buik”. Maar ze eten zowel graag eens een (spelt)boterham als eens garnaaltjes met tomaatjes zonder brood.


Mijn job als beauty.trainer


Ik ben zoveel met mijn huid bezig, met goede ingrediënten voor mijn huid, dat ik er vroeger nooit bij stilstond, wat ik wel allemaal binnenspeelde via mijn voeding. Toch een beetje contrasterend.


Maar wat is nu gezonde voeding? Overal lees je ander dingen dat je het opeens niet meer weet wat nu eigenlijk “gezond” is en wat niet. Ik was (en ben nog steeds) ook een moeilijke eter, wat die zoektocht ook niet gemakkelijk maakte!Van de dietiste naar proteïnedieet, naar pure voeding


Ik ben een jaar naar een diëtiste geweest en mijn gewicht bleef ongeveer stabiel. Ik was al blij dat er dat jaar niet terug een paar kilo’s bijkwamen maar ik bleef eigenlijk ongeveer op dezelfde manier eten zoals ervoor. Daarna heb ik een proteïne dieet geprobeerd net voor een vakantie, ideaal in 2 weken tijd een paar kilo kwijt en voelde me al een stuk beter in bikini maar… door de vervangmaaltijden leerde ik eigenlijk niet wat echt gezonde voeding is dus viel ik al snel terug in mijn oude routine, je leerde ook dat (die proteïne-) koekjes enzo als tussendoor mogen (omdat ze minder koolhydraten en meer eiwitten bevatten hoorden ze bij het dieet) maar zo leer je het natuurlijk niet op de juiste manier hé! 


In het najaar kwam ik iets nieuws tegen. Ik kreeg een mail die beloofde dat je met pure gezonde voeding toch gewicht kon verliezen…hmmm? Hierover wou ik wel meer weten want dit was wat ik wou, met pure gezonde voeding afvallen! Ik begon meer info op te zoeken en een opleiding later ging ik er zelf mee aan de slag.Ik leerde per fase wat je mag eten, wat niet en leerde variëren met de die ingrediënten. Echt iets waar ik me tot op vandaag nog altijd super bij voel! Ik leer variëren met gewone voeding, ik weet perfect wat ik moet doen om nog wat gewicht te verliezen en hoe ik in de week kan compenseren voor een ‘ongezonder’ weekend. Ik heb geleerd hoe ik mijn maaltijden plan, hoe ik mijn boodschappen doe zodat ik tijdens de week niet meer veel aan eten hoef te denken en zodat ik altijd iets gezond in huis heb wanneer ik honger heb. 


 De eerste 2 fasen zijn heel strikt, maar dat werkte beter voor mij, duidelijk wat mag en wat niet, door in het begin echt radicaal koekjes enzo te laten, is mijn “behoefte” ernaar sterk vermindert en moest ik wel naar gezondere tussendoortjes zoeken. Anders bleef ik denken: “Goh, ik zal maar 1 koekje eten i.p.v de hele pak, het zijn toch al minder calorieën hé?”, of: “Ik zal vandaag de hele pak opeten, dan heb ik er geen meer voor morgen en kan ik het goed doen…”. Herkenbaar?Ondertussen hebben we ook al andere mensen kunnen helpen door de ‘Restart’ voedingskuur. Het is echt leuk als klanten er niet alleen mee afvallen maar dat we echt de klik kunnen maken om op een gezondere manier te koken, zelf soms zonder dat opvalt voor hun echtgenoot of kindjes tijdens de maaltijden!   Beauty.Trainers by LLN.VNDMME

Restart your health

#LLNBODYPROGRAM

Zin om ook gewicht kwijt te geraken door een gezondere levensstijl? Stop met uitstellen tot volgende maandag, (of volgende maand,…) begin nu en maak een afspraak voor de start van je restart voedingskuur!

WE ARE BEAUTY.TRAINERS

  • Skincare
  • Make-up
  • Fit & slim body
  • Striplac Nails
  • Workshops

Restart kuur - 2 maanden dieet plan
€390.00 EUR

Leave a comment

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program