Dè workshop voor een gevoelige huid

Dè workshop voor een gevoelige huid

Heb je last van eczeem, psoriasis, een gevoelige, jeukende of ruwe huid? Of hou je gewoon van 100% pure en natuurlijke producten? 

Een trekkerige huid, rode vlekken of huidziekten zoals eczeem en psoriasis maken het leven niet gemakkelijker. Met de producten van Self kan je deze hardnekkige problemen niet alleen laten verdwijnen maar ook preventief aanpakken. Ze zijn specifiek ontworpen voor mensen met eczeem, psoriasis of een gevoelige huid. Zelfs insectenbeten en zonverbranding kan je ermee aanzienlijk kalmeren en laten verdwijnen. Maar niet alleen mensen met eczeem of een gevoelige huid hebben baat bij deze producten. Ze zijn ook nog eens helemaal 'babyproof'. Niets beter dan een volledig natuurlijke body wash voor jou en je kindjes waarvan je weet dat er geen chemische of ongezonde producten in verwerkt zitten, toch? Gedaan met die vervelende jeuk of rode bobbeltjes, go natural! Ook de rijpere huid kan van deze producten genieten door ingrediënten zoals vitamine E. 

Natural Self


Wat doen de producten van Self

Ze:

  • voeden, 
  • herstellen, 
  • vernieuwen, 
  • genezen,
  • beschermen & herstellen de vochtbalans en de huidbarrière.

 

Ze zitten vol met 100% natuurlijke en effectieve ingrediënten zoals kokosolie, sheabutter, minerales en vitamines , arganolie... Dit gecombineerd met vele andere pure ingrediënten  vormt een wondermiddeltje voor de droge en gevoelige huid. Daarbovenop wordt alles gemakkelijk en snel opgenomen door de huid waardoor het niet vet aanvoelt. 

 Natural self

Het werkt echt!

De producten van Self werken preventief. met onderzoek is aangetoond dat de zorgvuldig gekozen ingrediënten huidproblemen bestrijden. Ze dringen diep door in de huid, houden de vochtbalans optimaal en werken herstellend voor de huid. Het ene product werkt als ontstekingsremmer en het andere zorgt voor de elasticiteit van je huid, maar ze doen één voor één hun werk.  

Ik heb het zelf uitgetest bij mijn jongste dochtertje Yanne die zelf af en toe last heeft van eczeem. Dit waren de resultaten na slechts 1 maand. 

Yanne voor en na Self 2

 

Daarom Self

De ingrediënten in de Self producten zorgen enerzijds voor het herstel van de huid en het behouden van de vochtbalans, anderzijds zorgen ze ervoor dat de bacteriën worden aangevallen. Maar hier stopt het niet. Ze werken ook nog eens als ontstekingsremmer bij een kans op ontsteking. 

 

Self is de dakwerker, de timmerman én de dakpan samen. 

 

Wil je hier graag meer over weten? Boek een workshop (met je vriendinnen) en leer hoe de huid optimaal te verzorgen, stuur een mailtje naar info@ellenvandamme.be met mogelijke data!