0

Je winkelwagen is leeg

Home/ Blog

Deze gezichtsreinigers hoef je niet af te spoelen.

Reinig jij elke dag 2x je huid?
You should!
In deze video leg ik je uit waarom: Vaak is 's morgens geen probleem, we vinden het leuk om onze huid even te verfrissen, maar 's avonds ... als we vanuit de zetel ons bed inrollen zien we er tegenop om nog langs de badkamer te gaan!
Probeer een avondritueel in te bouwen, na het avondeten, of wanneer de kindjes in bed zitten VOOR je in de zetel kruipt of nog wat afwerkt op je bureau.

Dan trek ik mijn homewear aan, reinig ik mijn ogen en mijn gezicht en komt mijn lichaam tot rust, want dan begint mijn avond! Echt zalig!Als je geen zin hebt om je gezicht met water te reinigen, kan je ook de reinigingsmelk van Self, het eau micellaire van Institut Esthederm of de reinigingsdoekjes van PCAskin gebruiken. Deze 3 reinigers mag je zowel voor je ogen én voor je gezicht gebruiken. Erna hoef je enkel nog je verzorgende serum en/of crème aan te brengen, en klaar!

Hieronder zet ik ze nog even op een rijtje...

Empty content. Please select category to preview

Reinigers voor ogen en gezicht

Deze hoef je zelfs niet af te spoelen! Gewoon serum en/of verzorgende crème erna en klaar!

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program