Do it yourself: bruinen zonder zon

Do it yourself: bruinen zonder zon

Als je een perfecte 'bruin zonder zon' golden glow wil, is het best om deze 3 stappen te volgen.

Stap 1:

De avond voor je tanning gebruik je de Seriously smoothing exfoliator om je lichaam te scrubben, deze zachte scrub mag je ook voor je gezicht gebruiken. Best effect heb je als je deze op een droge huid aanbrengt en wat emulgeren met water. Deze scrub zorgt ervoor dat je een egale kleur krijgt en dat ze langer blijft. Daarna breng je de Seriously smoothing moisturizer aan om de huid diep te voeden, deze werkt tevens als primer voor je kleur.

De Effortlessly easy tanning producten zijn de ideale manier voor een natuurlijk gebruinde uitstraling.

Stap 2:

Voor iedereen die op zoek is naar een intens, streeploze bruine teint, die makkelijk aan te brengen is & bovendien supersnel droogt. Geeft meteen kleur zodat je ziet waar je reeds hebt aangebracht en ontwikkelt zich nog 6u verder. De lotion is ultrahydraterend, terwijl de mousse licht en luchtig is, waardoor hij nog iets gemakkelijker aan te brengen is voor iemand die geen bruinen zonder zon gewoon is of nog wat schrik heeft.

Breng je bruinen zonder zon aan met de glove, je kan de kleur gemakkelijker egaal verdelen en je handpalmen nemen geen kleur op.

Heb je wat schrik van bruinen zonder zon, of wil je een bodylotion met een klein tintje? Dan is de Tanning lotion van Institut Esthederm of de daily boost van Mii iets voor jou.

De Seriously smoothing moisturizer is een intens voedende bodylotion op basis van plantaardig collageen die de houdbaarheid van je kleur verlengt.
Dagelijks gebruik van de moisturiser zorgt er tevens voor dat je kleur niet vlekkerig wordt en mooi egaal vervaagt.

 

Gebruik de Seriously smoothing exfoliator 4 dagen na je bruinen zonder zon om je kleur mooi gelijkmatig te laten vervagen.

Zelfbruiners kleuren enkel de bovenste laag van je huid, belangrijk dat je vooraf de dode huidcellen verwijdert door te scrubben.

Als je gaat scrubben, besteed wat extra aandacht aan 'droge' lichaamsdelen zoals knieën, enkels en ellebogen.

Epileer met hars minimum 4 tot 6 dagen vooraf, epilatie dmv scheren, 1 dag voor de zelfbruiner

Een dun laagje van de Seriously moisturizer zal je huid zijdezacht maken en een hydratatieboost geven, waardoor de zelfbruiner zich goed kan verdelen. Laat de crème wel eerst goed intrekken voor je aan de slag gaat.

Zorg ervoor dat de tanning lotion volledig droog is voor je kleren aantrekt.