Het ideale moment om pigmentvlekken aan te pakken...

Het ideale moment om pigmentvlekken aan te pakken...

Pigmentvlekken zijn een storend element in je gezicht. je hebt er echt een hekel aan en veel merken hebben er specifieke gamma's voor, maar bereiken weinig  zichtbare resultaten.

Wanneer er zich toch pigmentvlekken voordoen moeten we ze behandelen van zodra we kunnen...

Je kan pigmentvlekken krijgen door

 • puistjes (ontstekingen doen je huid pigment aanmaken)
 • melasma of zwangerschapsmasker
 • door de schadelijke stralen van zonlicht 
Deze 'essential' routine, is een skincare menu ontwikkeld voor mensen met pigmentvlekken die er graag iets willen aan veranderen, preventief willen werken en hun teint gaan oplichten. Voor een beter en sneller resultaat ga je naar het intensieve gamma eronder. 

  Dit intensieve gamma is voor degene die sneller resultaat willen. De producten van PCA zijn hoog geconcentreerd en werken met een omnisome delivery system (een systeem dat actieve bestanddelen transporteert tot diep in de huid, wordt ook gebruikt bij medicatie). Deze skincare routine heeft verschillende awards gewonnen en zijn geprijsd door iedereen die ze gebruikt. Ze garanderen zichtbare resultaten in een kortere periode. 

  Wil je eens de producten van PCA testen? Ze zitten handig verpakt in een kitje met travel sizes van de beste producten tegen pigmentvlekken. 

  Je kan alles combineren met elkaar maar het beste resultaat hebben we met de pigment gel en vooral met de intensive brightening treatment (deze bevat ook retinol, vitA, die huidveroudering tegengaat)

  Weet je niet goed welke routine je best neemt in combinatie met andere huidproblemen? Mail ons, doe online een huidanalyse of boek een gratis huidanalyse indien je ons kan bezoeken in onze conceptstore in Roeselare.  info@ellenvandamme.be

  Wist je dat?

  PCA is een Amerikaans merk en wordt daar enkel door dermatologen gebruikt. 

  De zomer is nu achter de rug, maar ook op een zonnige (winter)dag is het goed om (al dan niet preventief) tegen pigmentvlekken te werken, zeker als je ziet dat je er gevoelig aan bent. We mogen onze huid niet volledig gaan afschermen met sunblocks of met 100% minerale reflectoren, omdat deze onze huid gaat afblokken waardoor onze huid geen zonlicht meer binnenkrijgt, want hierdoor wordt onze huid alleen maar gevoeliger voor UV en vitamines van de zon ook niet krijgt. 

  PCA beschermt tegen UVB (zonnestralen die vooral in de zomer voorkomen) maar ook tegen UVA, en UVA zit in de winter en ook op bewolkte dagen in de lucht ookal is er geen zon. UVA zorgt voor de huidveroudering en pigmentvlekken, dus ook in de winter moeten we ons gezicht hiertegen beschermen. De zonnecrèmes van PCA zijn zelfs goedgekeurd én aangeraden door het Amerikaanse huidkankerfonds. 

  Boostbehandeling

  Pigmentvlekken kan je gelukkig behandelen met peelings en de correcte producten voor thuisgebruik. De chemische peeling van PCA is geschikt om zonbeschadigde huiden te behandelen of pigment door acné en dan in het proces ook de acné nog aan te pakken indien die nog aanwezig is. PCA bied de verbeterde Jessner peeling, zonder downtime. 

  De klanten getuigen:

  "Voor ik PCA peelings en producten gebruikte, had ik echt enorm veel pigmentvlekken in mijn gezicht. Ik heb alles geprobeerd - niets werkte. Maar dit wel! Mijn man merkte al na mijn eerste peeling dat het melasma lichter was geworden." - INGE

  "Nu ik zie hoe mijn huid eruit ziet zonder schade door zonlicht, wil ik echt nooit meer terug. Mijn huid ziet er beter uit dan ooit en ik wil dat beslist zo houden. " - SARAH

  "Ik heb enorme verandering gemerkt in mijn huidstructuur, de rimpelvorming op mijn voorhoofd en de pigmentvlekken op mijn gelaat. Ik heb veel meer zelfvertrouwen in hoe ik eruit zie en ben zo opgelucht dat de schade die ik aanrichtte door jarenlang in de zon te liggen, kon behandeld worden." - CHRISTINE

  De pers:

  "Ik zag het verschil in mijn huidteint van de ene dag op de andere! Mijn huid was helderder, stralender en gaver. Intensive Brightening Treatment 0,5% pure retinol night by PCA SKIN krijgt een TIEN!" - Examiner.com