0

Je winkelwagen is leeg

Home/ Blog

Hoe krijg je een mooie gebruinde tan als je niet van bruin zonder zon houdt...

ene been met de tanning lotion, ander been zonder...

Voor mensen die schrik hebben van bruin zonder zon is de luxueuze instant shimmer lotion een absolute must have! Ook wel eens one night tan genoemd, geen bruin zonder zon, maar is een getinte gel voor lichaam en gelaat. De gel geeft niet alleen een naturelle kleur, maar ook een subtiele glans en je huid lijkt egaler. Verwijderen doe je gewoon met water en zeep.

Het volledige tanning gamma Kissed by Mii is parabeenvrij en op basis van organische marine-extract mineralen gecombineerd met voedend koraalzeewier.

Stap 1: de voorbereiding met de seriously smoothing exfoliator
Exfolieer de avond ervoor ter voorbereiding, best op een droge huid.

Dit om een zuiver oppervlak te creëren voor een egale en langer houdbare kleur.
(dit mag je iedere week een tweetal keer per week doen)
Gebruik vervolgens de seriously smoothing moisturiser om intens te voeden.

Stap 2: Breng de instant shimmer lotion aan met de hiervoor speciaal gemaakte easy foam tanning glove. De handschoen zorgt ervoor dat het pigment van de gel (en alle andere bruin zonder zon producten) niet in je handpalm dringt. Neem een beetje product op je handschoen en wrijf op het lichaamsdeel dat je wil bruinen. Wrijf snel mooi open en indien gewenst kan je het nog eens herhalen. Indien je ergens toch een donkere plek zou zien, kan je een beetje seriously smoothing moisturiser op je handschoen doen en de plek uitblenden. Zo heb je echt nooit strepen of vlekken!

Empty content. Please select category to preview

Spring Striplac - limited edition!

Dit is de lente selectie van Striplac, deze kleuren zitten tijdelijk in het gamma, zolang er voorraad is.