0

Je winkelwagen is leeg

Home/ Blog

Natural Self Skincare en met wat je het best combineert

Het Belgische en 100% natuurlijke merk ' Natural Self' heeft zijn opmars al gemaakt in België. Velen zijn al enorme fan van Isabelle en haar unieke brand. Het is vooral gemaakt voor mensen met couperose, rode huid, eczeem, psoriasis.. enzovoort. Om je skincare routine nog krachtiger te maken, maak je best gebruik van een serum. 

Een serum werkt nog krachtiger dan een crème, en is hoger geconcentreerd in de actieve bestanddelen die voor huidverbetering zorgen. Daarom geven wij je unieke combinaties om te maken, serums die je tussen je Self routine kan inbrengen en werken op huidproblemen zoals een rode huid of hydratatietekort zoals zovelen hebben. 

Anti-Redness serum 

Het anti-redness serum van Skeyndor gaat de huid intens gaan kalmeren en tot rust brengen en brengt de roodheid in je huid tot een stop. Je gebruikt het na je reiniging (facial lotion) en voor je dag-of nachtcrème. Wil je nog intensiever werken op de roodheid? Ga dan voor het anti-redness serum van PCA SKIN. 

Power Hyaluronic Booster 

De Power Hyaluronic Booster van Skeyndor bevat hyaluronzuur, heel hoog geconcentreerd en zowel in grote moleculen die de oppervlak van je huid hydrateren als super kleine moleculen die tot diep in de huid gaan, en werkt dus enorm op het hydratatietekort in de huid en duurzaam en op lange termijn op huidverbetering. Maar dat doet het niet alleen, het werkt als booster, dus het zorgt er ook voor dat alles dat je erna aanbrengt beter zijn werking kan doen, dus als je het gebruikt voor de dag-of nachtcrème van Natural Self, zorgt het ervoor dat je crème nog dieper in de huid kan werken, waar het zijn werk beter kan doen. 

Empty content. Please select category to preview

Spring Striplac - limited edition!

Dit is de lente selectie van Striplac, deze kleuren zitten tijdelijk in het gamma, zolang er voorraad is.

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program