0

Your Cart is Empty

ASK THE Doctor_

Meer onzuiverheden in september,
hoe komt dit?

De huid wordt dikker tijdens de zomer (is een natuurlijk bescherming van je huid tegen de zon), daardoor kunnen onzuiverheden moeilijker uit de huid en kan je een opstoot van onzuiverheden en ontstekingen krijgen.
Maar wat kunnen we er juist tegen doen?

cupcakes

De huid zou wel tot 11km talgsliertjes per jaar produceren. Als poriën niet uitgedrukt worden komt de talg uit de huid door het duwen van de nieuwe talgproductie en wordt deze op de huid verspreid. Het voordeel is dat de huid daardoor soepel blijft, maar we kunnen er ook door glimmen.

Hiervoor is een aangepaste reiniger aangeraden, die het teveel aan talg en slechte bacteriën van de huid verwijdert, maar de goede bacteriën en de beschermfilm van de huid intact laat. Want als we de huid gaan uitdrogen (zoals klassieke merken tegen een onzuivere huid of acné doen) wordt de bovenste huidlaag te droog, maar doordat deze producten niet tot aan onze talgproductie geraken (omdat deze te diep in de huid liggen), blijft de huid onderliggend vettig, doordat de bovenste huidlaag droger is maakt de huid net terug meer talg aan, dus geraakt hij helemaal in disbalans.

De producten van PCAskin zorgen ervoor dat de dode huidcellen geëxfolieerd worden (verwijderd worden), zodat dode huidcellen, afvalstoffen en slechte bacteriën zich niet opstapelen op de huid en zo de porie niet kunnen verstoppen, waardoor een ontsteking vermeden wordt. 

Ook je voeding is belangrijk! Een onzuivere huid komt ook vanbinnen uit.
Met producten behandelen we het huidoppervlak maar de onzuiverheden komen ook door interne invloeden zoals hormonen, fast food maar ook door milieuverontreiniging. (Denk maar aan een auto die je laat buitenstaan, ook al rij je er niet mee, hij zal toch vuil worden, zo is het met onze huid ook).

Let op met prutsen aan je huid!
Pruts echt zo weinig mogelijk aan je huid, doet echt meer kwaad dan goed! Littekens liggen echt op de loer als je zelf puistjes gaat proberen uit te duwen! Als er echt een wit kopje opzit, enkel dan mag je voorzichtjes duwen MAAR! was je handen, knip je nagels kort, want deze kunnen wondjes veroorzaken, reinig je gezicht met het juiste product, duw heel voorzichtjes, nooit te hard, met je vingertoppen in een tissue. Als het niet direct lukt wacht dan, forceer niks! Anders duw je alles alleen maar dieper in je huid. Ontsmet je huid achteraf met een toner die hiervoor geschikt is en doe vervolgens je moisturiser aan.  

TOPPRODUCT
Pore refining treatment

Pore refining treatment

€77.20 EUR

Pore Refining Treatment - 62,1ml

Exfolieer en zuiver je huid één tot drie keer per week.

Ultrafijne korreltjes van rijstpoeder en puimsteen verwijderen dode huidcellen en andere verontreinigingen van het huidoppervlak, terwijl enzymen van papaja voor een milde enzymatische peeling zorgen en amandelzuur pigmentvlekjes verheldert.

PCA expert Ahmet:
“De Pore Refining Treatment combineert dus drie methoden van peelen – korreltjes, zuren en enzymen – waardoor het product heel geschikt is voor iedere huid en uiteenlopende huidproblemen.”

De Pore Refining Treatment laat je huid weer stralen, reguleert de talgproductie (dus ook zeer geschikt voor de gecombineerde of vette huid!) en maakt je poriën minder zichtbaar.

View details

Ask your beauty.trainer_

Wil je gepersonaliseerd advies?
Als beauty.trainers staan we graag klaar om jullie te helpen:

-Om het perfecte skincare routine te vinden.
-Je make-up skills te verbeteren.
-Tips over gezonde voeding.
-Cadeautjes selecteren voor je familie en vrienden

Email ellen@ellenvandamme.be 
Bel of what's app +32 479 411 490
.

Mail ons

related posts

. . .

OUR NEWSLETTER

Get the latest news you need, straight to your inbox.

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program