0

Je winkelwagen is leeg

Home/ Blog

UNIQCURE: welke past bij jouw huidtype?

YOUR PRAYERS HAVE BEEN ANSWERED!

Een reeks van intensieve kuren zijn ontwikkeld door Skeyndor, ze geven in 7 dagen meteen zichtbaar resultaat voor elk huidtype of huidprobleem, en ze kosten minder dan een avondje weg! Wel, ik ben onder de indruk! Ze schommelen allemaal rond de €30 en zijn perfect als kuur te gebruiken.

Deze ampoules maken nu deel uit van de 'technologie' van Skeyndor. Ze openen een nieuw tijdperk voor de cosmetica. Deze intensieve kuren zijn gemakkelijk te implanteren in je dagelijkse routine, je gebruikt ze namelijk als serum op een gereinigde huid, het dringt in, that's it! En dan een paar dagen je routine behouden en voila! Natuurlijk is het aangeraden om je effect zo lang mogelijk te verlengen met de juiste, goede producten erna te gebruiken. Als je bijvoorbeeld last hebt van een heel rode huid, dan kan je zeker baat hebben van de SOS recovering Concentrate, en je zal het verschil merken na even gebruik, maar als je dan niets meer gebruikt, dan gaat het effect niet blijven. In dit geval zou je met de SOS anti-redness (serum) van Skeyndor je effect kunnen verlengen. 

Welke kuren voor welk huidtype? 

Een intensieve kuur om je huid op te lichten, het werkt als anti-oxidant maar vooral om je huid te verhelderen en een doffe teint op te lichten. (voor pigment is deze ideaal in combinatie met de Dark Spot Concentrate omdat deze nog dieper gaat werken) Ook voor de eerste tekenen van huidveroudering. 


Deze kuur is echt voor de pigmentvlekken, voor mensen die schrik hebben om er te krijgen, of die er al een paar hebben en deze wil verminderen. Het is ideaal in kuur met de brightening glow kuur. 


Je kan deze het wonder ampoulletje noemen, het heeft een 'cinderella' effect. Wanneer je het aanbrengt heeft het meteen effect, het geeft een liftend effect en verstrakt je huid meteen. Ideaal voor een avondje uit!

Voor een duurzame en heel intensieve hydratatie! De hyaluronzuur in hoge concentratie zorgt voor een aangenaam en gehydrateerd gevoel. Voor een droge huid of een ruwe huid. Ook als je enkel een vochtarme huid hebt, kan je deze kuur gebruiken om droogtelijntjes weg te werken. Een kuur die ook perfect is voor iedereen. 

 

Deze kuur werkt als een 3D filler voor rimpels. Door vetverlies in de huid van huidveroudering ga je diepere rimpels krijgen, vooral aan de neus-mond plooi hiervoor is deze kuur gemaakt, om het wat op te vullen zodat ze minder zichtbaar worden. 

Voor een ruwe huid met open poriën en eventueel acné littekens. Het combineert 3 soorten peelings: (AHA, PHA, PCA). 

Wil je graag botox, maar liever geen naalden? Dit is dan perfect voor jou! Het zorgt ervoor dat je expressielijntjes onder controle gehouden worden omdat de communicatie tussen de zenuw en je spieren even wat stil gelegd worden. Een perfecte kuur voor rimpeltjes of expressielijntjes. 

Deze kuur werkt onmiddellijk kalmerend, voor een reactieve huid of een huid met couperose die rood wordt. Je kan het ook gebruiken na bijvoorbeeld laserontharing of een peeling om je huid wat te kalmeren.

Weet je nog niet goed welke kuur het best is voor jou? Doe een huidanalyse online en vraag voor de juiste kuur voor jou, dan helpen wij je graag verder! 

Empty content. Please select category to preview

Spring Striplac - limited edition!

Dit is de lente selectie van Striplac, deze kleuren zitten tijdelijk in het gamma, zolang er voorraad is.