Wat is Striplac?

Wat is Striplac?

Striplac is een gellak die je thuis zelf kan aanbrengen, lak je graag je nagels? Maar ben je het beu dat de lak er na een paar dagen afpelt? Dan is striplac zeker iets voor jou! Blijft gemiddeld 10 a 14 dagen en je pelt het erna gewoon terug af.

Striplac is de wereldwijd unieke nagellak die langer houdt dan traditionele nagel- lak. Je hebt geen oplosmiddel of aceton nodig om het te verwijderen.  Striplac wordt simpelweg van de nagel gepeld, zodra van kleur gewisseld moet worden. Striplac bestaat uit een elastische en flexibele kunst- stof, die absoluut onbreekbaar en splijtvast is. En, eenmaal losgetrokken, is de blote natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd. 

  • Snel Peel Off verwijderen zonder aceton of nagellakremover
  • Gemiddeld 10 tot 14 dagen houdbaar
  • Geen droogtijd en hardt binnen 60 seconden in het LED-apparaat uit
  • Prachtige glans, krasbestendig en slijt niet af. 
  • Simpel aanbrengen (je kan het zelf thuis doen m.b.v de Starters Kit)

Om het nog wat gemakkelijker te maken, heb ik een video gemaakt, dus stap voor stap leg ik uit hoe je de striplac aanbrengt, zodat je thuis gewoon alles kan nadoen. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Download het Striplac stappenplan.

Wil je het Striplac stappenplan ontvangen om zelf stap per stap je Striplac manicure thuis te doen? Meld je aan hieronder en ik geef je tips zodat je het gemakkelijker thuis zelf kan doen.

ja, ik wil het Striplac stappenplan.
1 van 4