Wat is Striplac?

Striplac is een gellak die je thuis zelf kan aanbrengen, lak je graag je nagels? Maar ben je het beu dat de lak er na een paar dagen afpelt? Dan is striplac zeker iets voor jou! Blijft gemiddeld 10 a 14 dagen en je pelt het erna gewoon terug af.

Striplac is de wereldwijd unieke nagellak die langer houdt dan traditionele nagel- lak. Je hebt geen oplosmiddel of aceton nodig om het te verwijderen.  Striplac wordt simpelweg van de nagel gepeld, zodra van kleur gewisseld moet worden. Striplac bestaat uit een elastische en flexibele kunst- stof, die absoluut onbreekbaar en splijtvast is. En, eenmaal losgetrokken, is de blote natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd. 

  • Snel Peel Off verwijderen zonder aceton of nagellakremover
  • Gemiddeld 10 tot 14 dagen houdbaar
  • Geen droogtijd en hardt binnen 60 seconden in het LED-apparaat uit
  • Prachtige glans, krasbestendig en slijt niet af. 
  • Simpel aanbrengen (je kan het zelf thuis doen m.b.v de Starters Kit)

Om het nog wat gemakkelijker te maken, heb ik een video gemaakt, dus stap voor stap leg ik uit hoe je de striplac aanbrengt, zodat je thuis gewoon alles kan nadoen. 

Comments

0 Comments

Leave a Comment

Stappenplan voor een perfecte tanning!

Deze producten zorgen dat je huid een mooi teint krijgt met deze tanning lotion zonder plekken en strepen.

Prep

Scrub je huid om je dode huidcellen te verwijderen.

Tan

Geef je huid een extra kleurtje met deze instant tanning lotion.

Hydrate

Deze hydraterende bodylotion mag je aanbrengen voor je tanning, samen mengen om uit te blenden wanneer het ergens te donker is en de dagen erna om je huid goed te hydrateren.