0

Je winkelwagen is leeg

#LLNmanicure_

Komt je striplac snel los?
3 tips om hem langer te houden


Ik toonde je al hoe je de striplac starterskit gebruikt
Deze video nog niet gezien? Check hem hier.

In deze video toon ik 3 tips hoe je jouw striplac langer houdt
Je kan de tekst nalezen onder de video.Het belangrijk om uit te zoeken voor je eigen nagels wat je best doet!
Op het einde leg ik nog uit wanneer ik mijn nagels wel opblink.

Ik moet mijn nagels mat zetten om ze langer te kunnen houden én wat je eventueel ook nog kan doen als ze dan nog niet lang genoeg blijven of je bvb. Veel in water zit, is de prep & prime aanbrengen na het ontvetten.
Ik leg je straks nog eens de volgorde van de stappen uit!
Deze gebruik ik zelf niet want ik pel mijn nagels er liever af dan af te weken, met de prep & prime zou dit moeilijker gaan en dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling want we mogen de nagels niet beschadigen.
 Als ik ze gewoon mat zet kan ik mijn Striplac 2 weekends houden, ik doe ze meestal op vrijdag, en voor mij is dit lang genoeg!
Mijn uitgroei begint dan toch groter te worden en dan wil ik ze er toch af!

Meer info over hoe je ze afneemt kan je zien in deze video.

In principe blijven de stappen bijna hetzelfde, enkel stap 3 pas je aan.
Stap 1: nagels in vorm vijlen
Stap 2: nagelriem achteruit duwen
Stap 3: mat zetten (deze is ipv opblinken)
Stap 4: ontvetten
Stap 4b: eventueel extra ontvetten met de prep & prime

En vervolgens ga je verder met je kleur, topcoat en kleeflaag afnemen.

Wanneer blink ik wel mijn nagels op?
Als ik een paar keer na elkaar striplac aanbreng en direct na het verwijderen terug opnieuw aanbreng, kan het zijn dat het na een paar keer wat moeilijker afgaat, omdat ik niet wil dat mijn nagels dunner worden laat ik dan ofwel eens een paar dagen mijn nagels vrij zonder striplac ofwel blink ik ze dan wel op ipv mat zetten. De kans is dan wel dat ik sneller een nagel kwijt ben maar ik wil natuurlijk mijn eigen nagel mooi houden, en niet beschadigen, dus dat vind ik dan zelf niet zo erg, doordat je de set thuis hebt en deze striplac maar 2, max eventueel 3 laagjes nodig heeft gaat het echt snel om een nagel bij te werken!


Via deze link download je de 7 stappen voor je perfecte manicure thuis!

De Striplac Alessandro starterssets vind je via deze link.

Wist je trouwens dat je punten bespaart met het #LLNloyaltyprogram waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties,...!

Veel striplac plezier!
 

related posts

Bestsellers augustus 2021

Bestsellers augustus 2021

Sep 03, 2021Ellen Vandamme

Jullie hebben in augustus een fantastische kleurencombinatie als favorieten gekozen. Een beetje indian summer met mooie...

Read more
Zo eenvoudig is striplac afpellen en hoe je erna je nagels verzorgt.

Zo eenvoudig is striplac afpellen en hoe je erna je nagels verzorgt.

Sep 25, 2021Ellen Vandamme

Ik kreeg een bericht van een klant die vroeger altijd een klassieke gellak liet doen en...

Read more
NIEUW BINNEN! Striplac limited editions herfst 2021 - Sweet Coastal Striplac look

NIEUW BINNEN! Striplac limited editions herfst 2021 - Sweet Coastal Striplac look

Oct 19, 2021Ellen Vandamme

De nieuwe Striplac look voor de herfst is er! Sweet Coastal én vanaf nu is Striplac...

Read more