0

Je winkelwagen is leeg

#LLNmanicure_

FAQ
De meestgestelde vragen over Striplac:

Je eigen nagels lakken is leuk maar het vervelende is dat je nagellak vaak na een paar dagen al afbladdert, dit lijkt onverzorgd én het kan lang duren tot hij volledig droog is, want zelfs als je een uur wacht en denkt dat hij volledig droog is, raak je toch te vroeg iets aan en heb je terug een hapering!
Hiervoor is Striplac de ideale oplossing.

Hier even wat meer uitleg bij de meest gestelde vragen van Striplac Alessandro.

Heb je zelf nog vragen over Striplac? Mail me zeker, kan altijd extra inspiratie zijn voor een nieuwe post of video!

Hoe breng ik best Striplac aan?
Hoe lang blijft Striplac op mijn nagels?
Wat is het verschil tussen Striplac en gel of gellak?
Hoe kan ik mijn oude kleurtjes Striplac (zwarte flesjes) nog gebruiken?
Ik zit veel in water met mijn handen, hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn striplac langer blijft?
Mijn Striplac kan ik moeilijk afpellen, hoe kan ik ze verwijderen?
Mijn pads zijn uitgedroogd, kan ik deze verder nog gebruiken?
Hoeveel laagjes leg ik best van het kleur?
Ik haal mijn striplac uit te lamp en hij is in ribbels, wat nu?

Hoe breng ik best Striplac aan?
Met Striplac van Alessandro kan je de perfecte gellak nagels thuis doen, in deze video leg ik stap per stap uit hoe je je Striplac manicure zelf thuis doet, of download het 7 stappenplan met alle uitleg.

Bekijk de volledige "how to" video of lees de volledige blog post met het 7-stappenplan

Hoe lang blijft Striplac op mijn nagels?
Striplac blijft gemiddeld 10 a 14 dagen, bij sommige zelfs tot 3 weken.
 Ik doe meestal mijn nagels op vrijdag en dan blijven ze zeker 2 weekends mooi, soms verwijder ik ze dan in het begin van de volgende week, laat ik ze een aantal dagen zo of eventueel met een nagellak of nagelverharder erop. Vaak blijven ze nog mooi tot het volgende weekend en doe ik ze dan direct opnieuw. Zo moet ik max. 2x per maand mijn nagels zelf striplakken.

Wat is het verschil tussen Striplac en gel of gellak?
Striplac is minder agressief voor je nagels en is zachter zodat je nagels minder beschadigd worden. Bij sommige blijft gel wel langer, dus de keuze is afhankelijk waar je meest belang aan hecht.
Ik vind het persoonlijk leuker dat mijn nagels elke 2 weken opnieuw en terug fris zijn zodat ik nooit een grote uitgroei heb.

Een klassieke gellak kan je enkel afweken, bij Striplac heb je ook de mogelijkheid om deze af te pellen.

Hoe kan ik mijn oude kleurtjes Striplac (zwarte flesjes) nog gebruiken?
De twin coat bestaat niet meer (de vroegere base- en top coat in 1), om je oude kleurtjes verder te kunnen gebruiken,
- kan je een naturelle kleur van de nieuwe flesjes aanbrengen als basislaag,
- je 2 a 3 laagjes kleur van de zwarte flesjes aanbrengen 
- en eindigen met de nieuwe topcoat
(Bij de nieuwe serie is er geen base coat meer nodig)

Hier vind je de link naar de topcoat:

Alessandro_striplac_peelorsoak_topcoat
Alessandro_striplac_peelorsoak_topcoat

Striplac Peel or Soak - Top coat

€18.95 EUR

Striplac is een gellak die je thuis zelf kan aanbrengen, uithard onder een led of UV lamp en die je er na 14 dagen kan afpellen of afweken. Zonder je nagels te beschadigen

View details

Ik zit veel in water met mijn handen, hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn Striplac langer blijft?
Alessandro zelf raad aan om je nagels op te blinken alvorens Striplac aan te brengen. Als dit niet lang genoeg blijft kan je de nagels mat zetten met een buffer voor je ze ontvet.
Vaak wissel ik af, ik zet ze mat (want dan blijven ze ook langer bij mij) maar als ik ze dan een aantal keer direct na elkaar aanbreng kan het zijn dat ze er wat moeilijker beginnen afgaan. Dan blink ik ze de volgende keer eens op, zodat ze er nadien terug gemakkelijker afgaan.

Als je veel in water zit, of ze gaan er nog gemakkelijk af ook al zet je ze mat, kan je de prep&prime als primer gebruiken (na het ontvetten, voor de eerste laag) dit zorgt nog voor een betere hechting.
 Als je Striplac 10 a 14 dagen blijft zou ik dit zeker niet gebruiken, als je ze mat zet en ze vallen er al na een paar dagen af, kan je wel deze primer gebruiken om ze te fixeren.

Zorg zeker ook altijd dat je de nagels goed ontvet (met de nail cleanser of de nail cleansing wipes) voor je begint met je Striplac.

Link naar de prep&prime:

Prep & Prime - Bonding nail primer
Prep & Prime - Bonding nail primer

Prep & Prime - Bonding nail primer

€15.95 EUR

Primer voor de nagels (voor nagellak, Striplac, Gelish...) 

Dit product is een soort primer om op je nagel te leggen vooraleer je een Lac Sensation aanbrengt. Het zorgt ervoor dat je manicure langer intact blijft en dat het beter hecht op je nagel. 

Hoe gebruik je het? 

Leg het zoals een nagellak op je nagel na je de nailcleanser hebt gebruikt, laat het potje niet te lang openstaan dat het niet vervliegt, meteen daarna kan je beginnen met je Prolaq.

Waarom LLN het kiest

Er zijn veel mensen die thuis Prolaq gebruiken. Natuurlijk wil je dat die zo lang mogelijk blijft. Met deze prep & prime kan je ervoor zorgen dat je manicure zo lang mogelijk duurzaam en mooi blijft. 

ENGLISH

Acid-free universal product for thorough cleaning and preparation of natural nails for the optimal strengthened adhesion of Lac Sensation, UV gels and acrylics!

View details

Mijn Striplac kan ik moeilijk afpellen, hoe kan ik ze verwijderen?
Striplac kan je op 2 manieren verwijderen, je kan ze afpellen of je kan ze afweken.
Indien je ze niet gemakkelijk kan afpellen kijk je best eerst eens naar de manier waarop je ze aangebracht hebt, heb je je nagels mat gezet of opgeblonken voor je ze aanbracht? Als je ze mat gezet had, moet je eens testen hoe lang ze blijven als je ze opblinkt, vaak krijg je ze er dan gemakkelijker af.

Indien je ze liever afweekt kan dit ook. In deze video toon ik hoe je best je striplac verwijdert:

Mijn pads zijn uitgedroogd, kan ik deze verder nog gebruiken?
Als je het potje met de nail cleansing wipes gebruikt kan het idd zijn naar het einde toe dat de pads wat droger worden. Het nadeel is dat deze dan niet meer voldoende ontvetten, dus minder goed werken.

Hiervoor heb je 2 opties, de pads zijn niet zo duur, dus als je deze handig vindt kan je een nieuw doosje bestellen.
Als je ze wel nog wil opgebruiken kan je de nail cleanser bestellen en deze daarmee vochtig maken, wanneer ze dan op zijn, kan je dan met de niet-pluisende nail wipes je nail cleanser verder gebruiken om te ontvetten.

Hoeveel laagjes leg ik best van het kleur?
Striplac is gemaakt om te dekken met 1 laag kleur. Uit ondervinding merk ik dat je vaak beter 2 dunne laagjes legt ipv 1 dikke. En heel af en toe, maar voorlopig enkel met de witte kleur (white honeymoon) heb ik 3 laagjes gelegd omdat ik er toch nog wat bleef "door zien".

Maar zelfs de zwarte (midnight black) heb ik al bij mezelf gelegd met 1 laag kleur en was mooi gedekt!

Ik haal mijn striplac uit te lamp en hij is in ribbels, wat nu?
Als je hem mooi egaal had aangebracht en je haalt je hand uit de lamp en deze lijkt te "ribbelen" dan heb je je laagje te dik gelegd, nu zit er niks anders op dan deze er terug af te halen en opnieuw te beginnen.

Zorg ervoor dat je alle laagjes mooi dun legt, beter een laagje meer en dunne laagjes dan dat de laag te dik is en je moet opnieuw beginnen.

Striplac op pinterest!
Volg dit pinterest bord voor alle inspiratie foto's!
https://nl.pinterest.com/ellenvandamme/llnvndmme-manicure-striplac/

Heb je vragen over je skin routine, je manicure, je make-up skills of een healthy lifestyle?
Stuur ze gerust!

Mail me

Of stuur me via What'sApp
0479 411 490

related posts

Jouw stappenplan voor mooi gelakte teentjes!

Jouw stappenplan voor mooi gelakte teentjes!

Jul 20, 2021Ellen Vandamme

Wil jij mooie voetjes deze zomer? Ja, natuurlijk wil je dat! Ik heb een stappenplan voor...

Read more
Bestsellers Striplac - juli 2021

Bestsellers Striplac - juli 2021

Aug 17, 2021Ellen Vandamme

De bestsellers van afgelopen maand zijn bekend! Een mix tussen rood en pastel, wat een goede...

Read more
Bestsellers augustus 2021

Bestsellers augustus 2021

Sep 03, 2021Ellen Vandamme

Jullie hebben in augustus een fantastische kleurencombinatie als favorieten gekozen. Een beetje indian summer met mooie...

Read more