De beste zonnecrème voor een huid met zonneallergie en een huid die eerst rood wordt en erna terug bleek.

Heb je een huid met zonneallergie, een zongevoelige huid die eerst rood wordt en erna terug bleek?

Dan raad ik deze verzorging aan om voor, tijdens en na het zonnen te gebruiken:

Zonnebescherming lichaam:
Wordt de Intolerance Solaires spray van Institut Esthederm aangeraden. Deze crème heeft een hoge externe zonnebescherming door zonnefilters. Maar beschermt ook je huid vanbinnen uit voor de zon en laat je huid terug wennen aan de zon. Gebruik deze ook 1 a 2 weken voor je van de zon geniet, zeker voor je op reis gaat naar de zon. Zodat hij je zon kan voorbereiden op de zon!

Lees meer over zonneallergie =>

 

Zonnecrème gezicht:
De Intolerance Solaires visage is specifiek voor het gelaat. Deze mag je 's morgens aanbrengen als dagcrème (na je reiniging en serum) en wanneer je buiten bent als zonnecrème.

Verzorging voor 's avonds:
De S.O.S. après soleil - aftersun kalmeert en hydrateert je huid, zodat je huid terug klaar is voor de volgende zon én vermindert de kans op vervellen. Deze mag zowel voor het lichaam, als voor je gelaat (als nachtcrème) gebruikt worden.

Wil je sneller bruinen:
Als je de bruining toch een beetje wil stimuleren kan je de Bronz Impulse spray dagelijks als bodylotion gebruiken en/of onder je zonnecrème. Deze bevat geen externe zonbescherming, maar stimuleert je melanine voor een mooiere, langdurigere bruine teint.

Comments

0 Comments

Leave a Comment

Stappenplan voor een perfecte tanning!

Deze producten zorgen dat je huid een mooi teint krijgt met deze tanning lotion zonder plekken en strepen.

Prep

Scrub je huid om je dode huidcellen te verwijderen.

Tan

Geef je huid een extra kleurtje met deze instant tanning lotion.

Hydrate

Deze hydraterende bodylotion mag je aanbrengen voor je tanning, samen mengen om uit te blenden wanneer het ergens te donker is en de dagen erna om je huid goed te hydrateren.