Must have kleuren!

Shop de favoriete Striplac kleuren! Neem een kijkje en laat je inspireren.

Take a look & shop
 • Bobbeltjes of blaasjes van de zon?

  De (eerste) zon komt op je huid en je hebt terug bobbeltjes en blaasjes? Die kunnen zo vervelend zijn en jeuken! Om nog maar te zwijgen over je huid die hierdoor minder egaal is.

  De meeste zonneproducten blokken je huid af, waardoor je amper bruint en net daardoor wordt je huid elk jaar gevoeliger voor de zon.

  Deze topper van Institut Esthederm geeft een hoge externe bescherming aan je huid door de zonnefilters maar gaat ook je cellen en DNA vanbinnen uit gaan beschermen voor de zon.

  Deze crème wordt aangeraden voor alle kinderen vanaf 3jaar, huiden die gevoelig zijn voor zonneallergie en huiden die eerst rood worden en erna terug bleek.

  Bestel deze vandaag nog 

Kies de juiste zonbescherming.

Cijfers tonen aan dat zonneallergie, pigmentvlekken (donkere vlekjes) maar ook huidkanker steeds vaker voorkomen! Een goede, maar vooral de juiste zonbescherming die aangepast is aan jouw zonnetype is hiervoor cruciaal van belang! Doe een zonnetype analyse en krijg van Ellen gepersonaliseerd advies hoe jij best je huid beschermt voor de zon.

Doe een zonnetype analyse =>

Wie is Ellen?

Ellen Vandamme heeft sinds 2008 haar online beauty store en wil een online shopping ervaring creëren met de persoonlijke service van fysiek winkelen.

"Mijn klanten hebben weinig tijd om elke maand naar de schoonheidsspecialiste te gaan, maar willen er wel heel verzorgd uitzien. Daarom leer ik hen graag hoe ze het zelf kunnen doen. En optimaliseren we samen de beauty.routines thuis."

Wil je extra inspiratie? Check dan zeker Ellen haar instagram!

Check Ellen haar instagram =>

Ken je Striplac al?

Dé gellak die je zelf thuis kan aanbrengen, 2 laagjes kleur + topcoat telkens onder een lampje en klaar!
Blijft zeker 10 tot 14 dagen! Erna kan je het afweken of afpellen, super makkelijk!
En wist je trouwens dat ellenvandamme.be het grootste Striplac verkooppunt is van België! *trots

Bekijk alles van Striplac =>
1 from 3

Maak van je eigen badkamer een SPA!

Genieten en jezelf verzorgen mogen we niet beperken tot 1 keer per maand maar met een extra SPA verzorging thuis kan je telkens terug genieten wanneer je er behoefte aan hebt.

Upgrade je pedicure routine