bruinen zonder zon

bang voor een bruin zonder zon

ga voor een gezichtscrème of body lotion met een graduele, naturelle glow 

bruin zonder strepen?

Velen zijn bang om thuis bruin zonder zon aan te brengen, bang voor strepen of bang dat het er niet natuurlijk zal uitzien. Het voordeel van een bruin zonder zon die niet afgaat onder water, is dat het ervoor zorgt dat je melanine kleurt, dus wat er zou gebeuren als je op vakantie bent. Let op, dit wil niet zeggen dat je beschermt bent tegen de zon. Hoe breng je nu een bruin zonder zon goed aan? 


STAP 1: je scrubt op voorhand, als je het net ervoor doet, moet dit een scrub zijn zonder oliën zoals de smoothing exfoliator van Mii. 

STAP 2: Breng de smoothing moisturizer aan van Kissed By Mii, deze is speciaal ontwikkeld om te hydrateren net voor een spraytan of tanning vanuit thuis. 

STAP 3: breng met je tanning glove of de handschoen je tanning mousse of lotion aan. TIP? de mousse is gemakkelijker aan te brengen voor wie dit niet gewoon is.

Je brengt de mousse of lotion aan op je handschoen en wrijft in cirkelvormige bewegingen over je lichaam zodat het allemaal egaal opengewreven wordt. 

kissed by mii

Kissed by Mii, een parabeenvrij ‘instant tanning gamma’ op basis van organische marine-extract mineralen gecombineerd met voedend koraalzeewier.Een verzorgend en veilig alternatief voor een  zonovergoten en adembenemende bronzen huidtint. Heel gemakkelijker in gebruik, deze drie eenvoudige stappen helpen je je huid voor te bereiden en te verzorgen, waardoor je huid er met wat extra kleur stralend gezond zal uitzien.


Kissed By Mii heeft een bruin zonder zon gamma in verschillende texturen waarbij je het aanbrengt en het afwast een paar uur later om dan een naturelle bronzen tint te hebben voor ongeveer een week of meer. 


Ze werken ook met getinte crèmes voor het lichaam 

Love Special Offers, Exclusive Sales?