0

Je winkelwagen is leeg

bang voor een bruin zonder zon

ga voor een gezichtscrème of body lotion met een graduele, naturelle glow 

One night tan

De Instant Shimmer Temporary Tanning Lotion is een absolute topper! 


Een egaliserende, afwasbare, bronskleurige gel voor gezicht en lichaam die meteen een zonovergoten gouden glans op de huid tovert die tot wel 24u blijft zitten. Bovendien legt het een lichte voile & zien je benen er meteen egaler uit. Dit product is waterproof en geeft niet af op je kleding. 


Een absolute must-have voor een avondje uit of om je kleurtje te verlengen na je reis of na je spraytan.How to use Mii? - Breng de Instant Shimmer Temporary Tanning Lotion aan op een schone, droge huid. Laat 2-3 minuten intrekken. Voor het beste resultaat gebruik je een Tanning Mitt.Om je kleurtje terug weg te krijgen stap je onder de douche en was je het af met water en zeep. 


Hoe breng je hem aan? 

Stap 1: de voorbereiding met de seriously smoothing exfoliatorExfolieer de avond ervoor ter voorbereiding, best op een droge huid.Dit om een zuiver oppervlak te creëren voor een egale en langer houdbare kleur.(dit mag je iedere week een tweetal keer per week doen)Gebruik vervolgens de seriously smoothing moisturiser om intens te voeden. 

Stap 2: Breng de instant shimmer lotion aan met de hiervoor speciaal gemaakte tanning glove. De handschoen zorgt ervoor dat het pigment van de gel (en alle andere bruin zonder zon producten) niet in je handpalm dringt. Neem een beetje product op je handschoen en wrijf op het lichaamsdeel dat je wil bruinen. Wrijf snel mooi open en indien gewenst kan je het nog eens herhalen. Indien je ergens toch een donkere plek zou zien, kan je een beetje seriously smoothing moisturiser op je handschoen doen en de plek uitblenden. Zo heb je echt nooit strepen of vlekken!

langdurige glow - bruin zonder de schadelijke effecten van de zon

bruin zonder strepen?

Velen zijn bang om thuis bruin zonder zon aan te brengen, bang voor strepen of bang dat het er niet natuurlijk zal uitzien. Het voordeel van een bruin zonder zon die niet afgaat onder water, is dat het ervoor zorgt dat je melanine kleurt, dus wat er zou gebeuren als je op vakantie bent. Let op, dit wil niet zeggen dat je beschermt bent tegen de zon. Hoe breng je nu een bruin zonder zon goed aan? 


STAP 1: je scrubt op voorhand, als je het net ervoor doet, moet dit een scrub zijn zonder oliën zoals de smoothing exfoliator van Mii. 

STAP 2: Breng de smoothing moisturizer aan van Kissed By Mii, deze is speciaal ontwikkeld om te hydrateren net voor een spraytan of tanning vanuit thuis. 

STAP 3: breng met je tanning glove of de handschoen je tanning mousse of lotion aan. TIP? de mousse is gemakkelijker aan te brengen voor wie dit niet gewoon is.

Je brengt de mousse of lotion aan op je handschoen en wrijft in cirkelvormige bewegingen over je lichaam zodat het allemaal egaal opengewreven wordt. 

kissed by mii

Kissed by Mii, een parabeenvrij ‘instant tanning gamma’ op basis van organische marine-extract mineralen gecombineerd met voedend koraalzeewier.Een verzorgend en veilig alternatief voor een  zonovergoten en adembenemende bronzen huidtint. Heel gemakkelijker in gebruik, deze drie eenvoudige stappen helpen je je huid voor te bereiden en te verzorgen, waardoor je huid er met wat extra kleur stralend gezond zal uitzien.


Kissed By Mii heeft een bruin zonder zon gamma in verschillende texturen waarbij je het aanbrengt en het afwast een paar uur later om dan een naturelle bronzen tint te hebben voor ongeveer een week of meer. 


Ze werken ook met getinte crèmes voor het lichaam 

Love Special Offers, Exclusive Sales?