0

Je winkelwagen is leeg

WELKOM BIJ DE
striplacclub

Ik vind het echt leuk om mijn eigen Striplac nagels te doen. Zie het als een momentje voor jezelf!
Ik neem er altijd een magazine bij, een boek of mijn gsm, zodat terwijl mijn nagels onder het lampje zitten ik wat kan lezen of kan scrollen door mijn socials.

Stuur me gerust een foto terwijl je tijd neemt voor je Striplac ritueel, of van je Striplac manicure, post hem op je social media, vergeet me niet te taggen zodat ik hem zeker niet mis @ellenvandamme.be.

Enjoy your Striplac routine!
Ellen

The Striplac Club

Gratis online workshops - how to Striplac

Volg Ellen haar tips voor een mooie Striplac manicure

 • Vijl je nagels in vorm

 • Duw je nagelriem achteruit

 • Polier je nagels of zet ze mat

  De eerste keer dat je je Striplac manicure thuis zelf doet kan je ze misschien eerst opblinken zodat je eens kan testen. Bij 90% van de Striplac klanten blijven ze langer als je ze mat zet. Ik wissel vaak af want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je ze gemakkelijk kan afpellen.
 • Ontvet je nagels met de nail cleanser

  Douse a cotton ball in nail polish remover, place it on the nail and wrap your finger in aluminum foil. Let it sit for ten minutes. Once you unwrap the foil, your polish should come right off.
 • Breng een laagje kleur aan

  Afhankelijk van de dekking die je liefst ziet kan je 1 tot 3 dunne laagjes kleur aanbrengen. Zorg dat je niet tegen je nagelriem zit.
  Elke laag moet 60" onder het lampje. Beter een te dunne laag, dan een te dikke, want deze hard niet mooi uit.
 • Breng de topcoat aan

  Breng een dun laagje topcoat aan. Ook deze moet 60" onder de lamp.
 • Kleeflaag wegnemen

  Je zal merken als de topcoat uit de lamp komt dat dit nog steeds "plakt", om deze kleeflaag weg te nemen moet je er nog eens over gaan met je nail cleanser of met de glossy finish voor meer glans.

aaa

FAQ - veelgestelde vragen over Striplac

Hoe kan ik mijn oude kleurtjes Striplac (zwarte flesjes) nog gebruiken?

De twin coat bestaat niet meer (de vroegere base- en top coat in 1), om je oude kleurtjes verder te kunnen gebruiken, - kan je een naturelle kleur van de nieuwe flesjes (witte flesjes) aanbrengen als basislaag, - je 2 a 3 laagjes kleur van de zwarte flesjes aanbrengen - en eindigen met de nieuwe topcoat (Bij de nieuwe serie is er geen base coat meer nodig)

Ik zit veel in water met mijn handen, hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn Striplac langer blijft?

Alessandro zelf raad aan om je nagels op te blinken alvorens Striplac aan te brengen. Als dit niet lang genoeg blijft kan je de nagels mat zetten met een buffer voor je ze ontvet. Vaak wissel ik af, ik zet ze mat (want dan blijven ze ook langer bij mij) maar als ik ze dan een aantal keer direct na elkaar aanbreng kan het zijn dat ze er wat moeilijker afgaan. Dan blink ik ze de volgende keer eens op, zodat ze er nadien terug gemakkelijker afgaan. Als je veel in water zit, of ze gaan er nog gemakkelijk af ook al zet je ze mat, kan je de prep&prime als primer gebruiken (na het ontvetten, voor de eerste laag) dit zorgt nog voor een betere hechting.
 Als je Striplac 10 a 14 dagen blijft zou ik dit zeker niet gebruiken, als je ze mat zet en ze vallen er al na een paar dagen af, kan je wel deze primer gebruiken om ze te fixeren. Zorg zeker ook altijd dat je de nagels goed ontvet (met de nail cleanser of de nail cleansing wipes) voor je begint met je Striplac.

Mijn Striplac kan ik moeilijk afpellen, hoe kan ik ze verwijderen?

Striplac kan je op 2 manieren verwijderen, je kan ze afpellen of je kan ze afweken. Indien je ze niet gemakkelijk kan afpellen kijk je best eerst eens naar de manier waarop je ze aangebracht hebt, heb je je nagels mat gezet of opgeblonken voor je ze aanbracht? Als je ze mat gezet had, moet je eens testen hoe lang ze blijven als je ze opblinkt, vaak krijg je ze er dan gemakkelijker af. Ook de peel off activator helpt om ze gemakkelijker te verwijderen.
Of je kan ze eventueel afweken met de soak off liquid.

Mijn pads zijn uitgedroogd, kan ik deze verder nog gebruiken?

Als je het potje met de nail cleansing wipes gebruikt kan het idd zijn naar het einde toe dat de pads wat droger worden. Het nadeel is dat deze dan niet meer voldoende ontvetten, dus minder goed werken. Hiervoor heb je 2 opties, de pads zijn niet zo duur, dus als je deze handig vindt kan je een nieuw doosje bestellen. Als je ze wel nog wil opgebruiken kan je de nail cleanser bestellen en deze daarmee vochtig maken, wanneer ze dan op zijn, kan je dan met de niet-pluisende nail wipes je nail cleanser verder gebruiken om te ontvetten.

Hoeveel laagjes leg ik best van het kleur?

Striplac is gemaakt om te dekken met 1 laag kleur. Uit ondervinding merk ik dat je vaak beter 2 dunne laagjes legt ipv 1 dikke. En heel af en toe, maar voorlopig enkel met de witte kleur (white honeymoon) heb ik 3 laagjes gelegd omdat ik er toch nog wat bleef "door zien". Maar zelfs de zwarte (midnight black) heb ik al bij mezelf gelegd met 1 laag kleur en was mooi gedekt!
Maar "beter save than sorry", als je 1 laag te dik legt en hij ribbelt onder de lamp, moet je opnieuw beginnen.

Ik haal mijn striplac uit te lamp en hij is in ribbels, wat nu?

Als je hem mooi egaal had aangebracht en je haalt je hand uit de lamp en deze lijkt te "ribbelen" dan heb je je laagje te dik gelegd, nu zit er niks anders op dan deze er terug af te halen en opnieuw te beginnen. Zorg ervoor dat je alle laagjes mooi dun legt, beter een laagje meer en dunne laagjes dan dat de laag te dik is en je moet opnieuw beginnen.

Join my #LLNloyaltyprogram

01
beauty.insider

bij inschrijving in de mailinglist of bij je eerste aankoop

1 beauty.point bij elke €1 aankoop

birthday gift: 200 pnt extra
(ingeven online min. 30 dagen voor je verjaardag)


500 beauty.points = 5 euro korting

02
beauty.gold

Vanaf €350 aankoop (binnen 365dagen)

dubbele beauty.points
2 beauty.points bij elke €1 aankoop

birthday gift: 200 pnt extra
(ingeven online min. 30 dagen voor je verjaardag)

uitnodiging voor exclusieve events
free (online) beauty classes


500 beauty.points = 5 euro korting

03
beauty.icon

vanaf €1000 aankoop (binnen 365 dagen)

VIP beauty.points
5 beauty.points bij elke €1 aankoop

birthday gift: 500 pnt extra (=5 euro korting - ingeven online min. 30 dagen voor je verjaardag)

uitnodiging voor exclusieve events
free (online) beauty classes
seasonal gifts


500 beauty.points = 5 euro korting

Hoe zie je jouw punten voor het spaarprogramma?

Links onderaan zie je de knop "Join our #LLNloyaltyprogram".

Als je nog niet ingelogd bent, moet je eerst inloggen.
Koop altijd met hetzelfde email adres zodat je punten spaart op 1 account. Heb je instore al eens iets gekocht en geraak je niet in je online account? Stuur me een mailtje en ik stuur je de link om in te loggen.

Je kan ook zien in welke "tier" je zit, als je insider, gold of beauty.icon bent. Hoeveel punten je nog nodig hebt om de volgende tier te bereiken of om je huidige tier ook volgend jaar te behouden.

Aanbevolen door LLN.

"Striplac is dé manier om altijd mooi gelakte nagels te hebben zonder afgepelde nagellak of zonder ze te beschadigen met een gellak en gel.
Als er iets niet goed lukt of je hebt vragen stuur je me gerust een mailtje of een WhatsApp.

Ellen Vandamme

ellen@ellenvandamme.be
WhatsApp: 0479 411 490

Founder of LLN.VNDMME sinds 2015 ervaring met Striplac.

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

 • Product Purchase
 • Refer a friend
 • Share on social media

Learn more about our program