0

Je winkelwagen is leeg

Institut Esthederm

Instituut Esthederm is een zeer innovatief merk.
Gericht op huidverbetering door het stimuleren van de huid zelf.

 Ondertussen werk ik reeds meer dan 10 jaar met Institut Esthederm en zie er dagelijks goeie resultaten mee, natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt voor jouw huid. Wil je weten welke producten het beste zijn voor jou? Stuur me gerust een mailtje, dan ontvang je een vragenlijst, kunnen we telefonisch de lijst invullen of maak je een afspraak om eens langs te komen in mijn studio.

Ontstaan

De producten van Institut Esthederm zijn afkomstig uit Frankrijk. Deze verzorgingsproducten zijn van uiterst hoge kwaliteit. Op de shop van Ellen Vandamme kan je huidverzorging producten kopen van Institut Esthederm.

 

Waarom producten van Institut Esthederm kopen?

  • De producten respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren.
  • Institut Esthederm beschermt de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering.
  • Ze verzoenen uw verwachtingen met de behoefte van uw huid.
  • Het zijn de enige producten ter wereld waarin geen gebruik van gedemineraliseerd water wordt gemaakt maar van een gepatenteerd celwater. Deze Eau Cellulaire is identiek aan water in onze huid en geeft de huidcellen genoeg energie waardoor de levensduur van de cellen wordt verlengd.

Wij zijn een officiële Institut Esthederm België verdeler.