0

Je winkelwagen is leeg

Return & Shipping policy

Verzending en Levering

De bestellingen worden verstuurd met bpost, dezelfde werkdag of eerste werkdag na ontvangst van de betaling, wanneer het product uit stock is, houden we je op de hoogte wanneer we kunnen leveren.

De levering in België is gratis. 
Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en afleveren van de bestelling rekenen we 15 euro verzendkosten bij voor Nederland, vanaf 100 euro is deze ook gratis.

Geschatte leverterming van bpost voor België: 1 à 2 werkdagen, Nederland: 3 tal werkdagen.

Je bestelling wordt geleverd in een pakje met een handgeschreven briefje met uitleg over de stalen, je aankoop en/of stijltips.

Retour & Ruilen


Artikels die je bij ons hebt aangekocht kan je enkel ruilen of retourneren indien de verpakking nog verzegeld en onbeschadigd is, en dit binnen de 14 dagen na ontvangst. Artikels die uit hun verpakking zijn gehaald, hun labels verwijdert zijn en/of gedragen zijn geweest kunnen om hygiënische redenen nooit geruild of geretourneerd worden.

Indien je kiest voor een terugbetaling van een teruggestuurd artikel, kunnen we enkel het bedrag van het artikel terug betalen, niet de verzendkosten. 

Volg deze stappen voor de retour: 

1) Stuur ons een email naar info@ellenvandamme.be binnen de 14 dagen na ontvangst, met hierin je naam, bestelnummer en de artikelen waarover het gaat. Meld hierbij de reden van je retour. 
2) Stuur ons het te retoureren artikel binnen de 14 dagen na ontvangst in oorspronkelijke ongebruikte staat en met ongeopende verpakking en alle originele labels terug naar Ellen Vandamme, Regina Wautersweg 10A, 8800 Roeselare. Beschadigde, gebruikte, gewassen artikels of geopende verpakkingen kunnen we helaas niet ruilen of terugnemen. 
3) Zorg dat je een degelijke beschermde verpakking gebruikt zodat de goederen tijdens het transport niet beschadigd worden. 
4) Stuur het artikel per aangetekend schrijven terug. Op deze manier zal je steeds je pakket online kunnen traceren. De verzendkosten van de retour zijn voor rekening van de klant. 

Volg deze stappen voor het ruilen: 

1) Stuur ons een email naar info@ellenvandamme.be binnen de 14 dagen na ontvangst, met hierin je naam, bestelnummer en de artikelen waarover het gaat. Meld hierbij het artikel dat je wil ruilen en welke je in de plaats zou willen. Vermeld ons het merk, de naam, de kleur en de gewenste maat. 
2) Stuur ons het te ruilen artikel binnen de 14 dagen na ontvangst in oorspronkelijke ongebruikte staat en met ongeopende verpakking en alle originele labels terug naar Ellen Vandamme, Regina Wautersweg 10A, 8800 Roeselare. Beschadigde, gebruikte, gewassen artikels of geopende verpakkingen kunnen we helaas niet ruilen of terugnemen. 
3) Zorg dat je een degelijke beschermde verpakking gebruikt zodat de goederen tijdens het transport niet beschadigd worden. 
4) Stuur het artikel per aangetekend schrijven terug. Op deze manier zal je steeds je pakket online kunnen traceren. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. 
5) Maak dan 2,50€ (verzend- en administratiekosten) over op rekening nummer van Ellen Vandamme (KBC BE22 7310 3475 2647) en vermeld "Ruilen + je ordernummer + je naam". 

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program