0

Je winkelwagen is leeg

  • Ik heb zonneallergie
  • Ik verbrand maar word daarna bruin
  • Ik heb pigmentvlekken
  • Ik bruin graag
  • Ik heb een vette/onzuivere huid
  • Ik draag make-up

Heb je zonneallergie? 

Dan ben je extreem gevoelig aan de zon en zijn schadelijke stralen. Je hebt waarschijnlijk al veel producten geprobeerd, smeert heel regelmatig en vermijd de zon. De zon geeft ons energie maar ook huidveroudering en celbeschadiging, je ertegen beschermen, zonneallergie of niet, is essentieel om je huid te beschermen. 

Het probleem? 

Je huid is te gevoelig voor de zon.

De oplossing? 

Je moet je huid  extern beschermen, maar je interne celbescherming ook stimuleren, wat wilt dat nu zeggen? Een normale zonnecrème gaat je enkel extern beschermen voor UVB en soms ook voor UVA, maar dit is minder dan 10% van de schadelijke stralen van de zon, er is ook nog infrarood, zichtbaar en blauw licht waar je je tegen moet beschermen. Dit heet 'Broad Spectrum SPF'. Dit beschermt je tegen alles. Esthederm gaat ook nog je interne celbescherming stimuleren waardoor je minder gevoelig wordt overtijd. 

Stimuleer je interne celbescherming ook! 

Je interne celbescherming moet je ook aanwakkeren, je cellen hebben een natuurlijk automatisme om zich van binnenuit te beschermen, zodat wanneer je SPF even niet zo actief is zoals in het water (ookal is het waterproof), ga je veel minder snel verbranden. Dit kan je doen met Esthederm. Dit is een gamma ontwikkeld door dokter Thorel die zelf extreme zonneallergie had. Hij heeft het 'Intolerance' gamma voor anderen met zonneallergie ontwikkeld. Met dit gamma ga je je interne celbescherming enorm stimuleren en extern goed beschermen waardoor je minder gevoelig wordt aan de zon elke keer dat je het gebruikt. Veel klanten die begonnen zijn met het Intolerance gamma kunnen nu al naar een normaal gamma gaan omdat hun huid veel minder gevoelig staat voor de zon. 

Wanneer je toch verbrand maar daarna terug bruin wordt, is je huid toch iets wat te gevoelig voor de zon. Je kan die gevoeligheid verminderen of zelfs volledig wegkrijgen. Dit kan je enkel doen door je goed te beschermen, maar ook intern je goed te beschermen. Daar is Institut Esthederm uniek. Ze beschermt je niet enkel tegen de schadelijke effecten van de zon, maar gaat intern je cellen gaan 'wakker' maken zodat ze voorbereid zijn op de zon en zich intern ook beschermen van binnenuit. Enkel zo kan die gevoeligheid verminderen, je huid 'leert' zichzelf als het ware om zichzelf te beschermen. 

De oplossing? 

Je extern beschermen tegen de zon terwijl je interne celbescherming stimuleren zodat je niet verbrand en je huid versterkt. Met het 'Sensitive' gamma van Esthederm ga je die gevoeligheid aanpakken. In elke zonnecrème van Esthederm zit zelfs interne celbescherming. 

De Adaptasun die erin zit (gepatenteerd) zorgt ervoor dat je melanine aanwakkert waardoor je minder zonblootstelling nodig hebt om even bruin te zijn van de zon. Je kan dus mooi snel bruinen zonder te lang te hoeven in de zon zitten. 

Heb je pigmentvlekken of aanleg tot pigmentvlekken? 

Hebben je ouders bijvoorbeeld ergens pigmentvlekken dan zit er een grote kans in dat jij dat ook zal hebben. Pigmentvlekken zijn heel moeilijk weg te krijgen als ze er zijn, dus bescherm je tegen het pigment voor het opkomt! Voor iemand die er al heeft, moet je dus beschermen tegen de zon om geen andere pigmentvlekken te krijgen. Wil je ze graag aanpakken? Neem dan een kijkje op de site voor een gegarandeerd resultaat van PCA SKIN als skincare lijn voor je pigmentvlekken. 

Het probleem? 

Wanneer je huid de zon te zien krijgt, maakt het op bepaalde plaatsen meer pigment aan dan bij andere, het melanine is bij de ene cel meer actief dan de andere. Dat zorgt ervoor dat daar de zon meer bruint dan elders. Dan schiet je over met een pigmentvlek of verschillende pigmentvlekken. 

De oplossing?

Ofwel blijf je uit de zon en bescherm je je met een Perfecting SPF van PCA die ervoor zorgt dat je melanine tegengehouden word, ofwel met de Photo Regul van Esthederm. Deze gaat ervoor zorgen dat alles nog mooi bruint op je gelaat, maar net niet die pigmentvlekken. Dit is een unieke aanpak aan de Photo Regul, dat je nog kan bruinen zonder de pigmentvlekken te verdonkeren. De rest van je gelaat bruint, je pigmentvlek niet, je bruint egaler. 

In Institut Esthederm's patent, Adaptasun, zit een ingrediënt dat ervoor zorgt dat het melanine gestimuleerd wordt waardoor je veel sneller bruin wordt. Je hebt dus minder bloosteling nodig aan de zon om hetzelfde effect van een gouden kleurtje te creëren. Ideaal voor degene die graag bruinen! Esthederm maakt zich ook uniek omdat ze niet alleen extern beschermen, dus tegen de zon, maar ook je interne celbescherming versterken en aanwakkeren. Dit is heel uitzonderlijk en maakt Esthederm een betere bescherming dan een standaard zonnecrème die enkel beschermt tegen UVB en zelfs zelden tegen UVA. UVB en UVA zijn zelfs minder dan 10% van de schadelijke stralen van de zon. Dus bij een standaard zonnecrème bescherm je je zeker niet genoeg. 

STAP 1 (voor blootstelling aan de zon) 

Om optimaal te bruinen kan je op voorhand of de lente door een voorbereidend product gebruiken, dat is de Bronz Impulse van Esthederm. Je brengt het aan 2 weken voor blootstelling aan de zon, als body lotion. Zo zijn je cellen beschermd en klaar om te bruinen wanneer de zon er is. De Bronz Impulse breng je dan aan (tijdens vakantie bijvoorbeeld) voor zon blootstelling onder je zonbescherming en erna voor je aftersun. 

STAP 2 (tijdens blootstelling aan de zon) 

Je brengt nog steeds de Bronz Impulse aan om optimaal te bruinen voor je zonbescherming en erna voor je aftersun. Je brengt elke dag om de 2 uur (liefst een halfuur voor je in de zon gaat liggen) de adaptasun zonnecrème aan. Je hebt hem in verschillende texturen, je hebt eruit te kiezen. Er bestaat een olie, spray, crème.. It's up to you! 

STAP 3: (Na blootstelling aan de zon) 

Wil je de bruining zo lang mogelijk laten blijven? Dan gebruik je de Prolongateur Aftersun van Esthederm. Deze blijft je interne celbescherming stimuleren en versterken. 

x

Welcome to the Loyalty Points Demo Store :-)

Sign up and receive 5000 pts to test out in our Store.

Earning and redeeming beauty.points

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program