Ben jij een beauty professional?

Als je professioneel actief bent in de schoonheidsbranche, je hebt een schoonheidsinstituut, bent pedicure of je bent kapper/ kapster, dan kan je een professioneel account aanvragen zodat je je verzorgingsproducten kan aankopen aan voordelige prijzen.

Door aan inkoopprijs te kopen kan je de verzorgingsproducten voor thuis gebruik ook doorverkopen aan je klanten.

Ellenvandamme.be is officiële groothandel van volgende merken:

  • Footlogix
  • This is us.
  • Azure Tan
  • Abstract nails & beauty
  • Abstract tanning
  • Lash Lift Brow
  • Gelish
  • Neonail

 

Maak je professionele account aan, wanneer deze goedgekeurd is, ontvang je een mailtje en kan je direct starten met aankopen aan inkoopprijs.

Staat een product niet online die je wil bestellen? Contacteer Ellen

 

Footlogix groothandel - B2B

Wil je de voetverzorgingsproducten van Footlogix aankopen om in je instituut te gebruiken en te verkopen? Wil je je pedicure in een kortere tijd kunnen uitvoeren én super mooie resultaten aan je klanten laten zien? Gebruik de professionele Footlogix producten tijdens je pedicure behandeling en geef ook je verkoop een boost met de resultaatgerichte voetverzorgingsproducten voor je klanten thuis.

Heb je al je pro account? Check alle producten van Footlogix.

 

Azure Tan groothandel - B2B

Is een tanning gamma die huidverzorging met een stralend bruin kleurtje combineert. Zodat je niet alleen een mooi bruin kleurtje krijgt, maar je huidstructuur ook mooier wordt, goed gehydrateerd wordt en zorgt voor die extra glow.

Check het volledige gamma van Azure Tan.

 

This is us. groothandel - B2B

This is us. is een Belgisch cosmetica merk die snel aan populariteit wint. Ze hebben kwalitatieve verzorgingsproducten aan betaalbare prijzen. Daarom is dit gamma leuk om door te verkopen aan je klanten.

Bekijk alle producten van This is us. online.

 

Abstract nails & beauty groothandel - B2B

Abstract is een populair merk bij professionele nagelstylistes. Ze hebben een breed gamma aan nagelproducten, tools voor je manicure, pedicure en nail art.

En een kwalitatief tanning gamma, waarmee je klant thuis zelf een spray tan kan doen.

Check alle producten van Abstract online.

 

Lash Lift Brow groothandel - B2B

Ben je wimperstyliste of wil je wimperlifting en wimperextentions aanbieden in je instituut? Dan is Lash Lift Brow de ideale partner met hun uitgebreid aanbod kan je je behandeling aanpassen aan je klant.

Ook het wimpergroei serum is een must have om door te verkopen aan al je klanten. Wie wil er nu geen langere, vollere wimpers?

Bekijk de producten van Lash Lift Brow online.

 

Gelish groothandel - B2B

Gelish is waarschijnlijk één van de bekendste merken voor de professionele nagelstyling. De gepatenteerde formule van Gelish is uniek en revolutionair.

 

Neonail groothandel - B2B

Neonail wordt veel gebruikt door de professionele schoonheidsspecialisten. Het staat bekend om zijn ruim assortiment voor langdurig en professioneel resultaat.

Koop de producten van Neonail online.