Tips en FAQ over Striplac en gellak.

Word je eigen nagelstyliste en doe zelf je Striplac of gellak manicure.

Ik leer je graag hoe je Striplac of gellak aanbrengt. Je kan dit zelf thuis doen zonder je nagels te beschadigen, ze blijven tot 14 dagen, bij sommige zelfs 3 weken.


Het neemt minder tijd in beslag dan elke 3 à 4 weken naar het beautysalon te gaan, is goedkoper, van zodra je het startpakket hebt en een aantal kleurtjes om te kiezen kan je een hele tijd verder en je hoeft geen rekening te houden met iemands agenda om een afspraak in te plannen. Je kan het zelf doen, waar en wanneer je wil!


Geniet van je beauty.routines thuis!


Ellen

Veel gestelde vragen over Striplac

Striplac is een gellak die je thuis zelf kan aanbrengen, lak je graag je nagels? Maar ben je het beu dat de lak er na een paar dagen afpelt? Of heb je altijd haperingen door je lak net niet lang genoeg te laten drogen?
Dan is Striplac zeker iets voor jou!

Striplac is een peel or soak off systeem, dus je mag het afpellen of afweken. Het is direct droog na het aanbrengen, dus geen haperingen zoals je vaak hebt bij een klassieke nagellak.

Striplac blijft gemiddeld 10 à 14 dagen. Als je ze op het einde van de week doet, hou je ze normaal zeker 2 weekends. Indien ze minder lang blijven kan je de tips eens lezen hoe je zorgt dat je Striplac langer blijft. (deze volgen hieronder)

Striplac is een peel or soak off systeem, terwijl een klassieke gellak een soak off systeem is.Soak off wil zeggen dat het moet afgeweekt worden om te verwijderen.Peel off is dat je het ook kan afpellen. Dus Striplac mag je ook afpellen, super handig en snel!

Nog vragen over Striplac? (of je andere beauty.routines thuis?)

Of stel zelf je startpakket samen...

Wil je Striplac eens proberen maar wil je een startpakket op maat?

Maak zelf je Striplac startpakket =>