Zelf je eelt verwijderen.

Eelt zorgt voor een onverzorgde indruk op je voeten, zeker op de hielen waar die witte schijn en teveel aan dode huidcellen snel zichtbaar zijn. Eelt kan ook vaak pijn doen en geeft een branderig gevoel. In deze video ga ik daar verder op in, hoe je gemakkelijk zelf thuis je eelt verwijderd. 

Want de video hoe je zelf je pedicure thuis doet is ondertussen meer dan 10.000 keer bekeken en ik ben natuurlijk heel blij dat jullie thuis ook je voeten verzorgen. Wat ik je nu ga uitleggen is een product die je zeker nodig hebt om thuis je eelt gemakkelijker te verwijderen

Wat heb je nodig om thuis zelf gemakkelijk je eelt te verwijderen?

De callus softener spray van Footlogix is echt gemakkelijk om zelf te gebruiken en zorgt dat je eenvoudig zelf je eelt thuis kan verwijderen, deze zit in een kit samen met de voetvijl.

Wat doet deze spray tegen eelt?

Nog kort eens even wat de callus softener spray doet, deze spray verzacht je eelt en hydrateert terwijl ook waardoor je huid minder droog is en minder ruw aanvoelt. Door de spray is het veel gemakkelijker om erna met de rasp te vijlen zodat je mooi je eelt kan verwijderen. Hij zit in een kit samen met de voetrasp omdat de spray zorgt dat je veel gemakkelijker en mooier je eelt kunt afvijlen.

Je kan deze spray aanbrengen na je voetbad, maar een voetbad hoeft natuurlijk niet altijd, kan je lekker doen om te ontspannen, maar we hebben natuurlijk niet altijd tijd om de volledige uitgebreide pedicure te doen en toch willen we altijd verzorgde voeten zonder zichtbare of pijnlijke eelt.

Hoe gebruik je deze eelt spray?

Je sprayt dit product op je hielen, op je voorvoet, waar je last hebt van eelt, ook op je tenen, onderaan of bovenop de tenen hebben sommige ook eelt

Dit laat je terwijl wat inwerken, tot het niet meer nat aanvoelt maar wel nog lichtjes 'plakkerig' voelt en dan mag je beginnen vijlen. 

Vijl zachtjes, beter elke week of elke 2 weken herhalen afhankelijk van hoeveel eelt je hebt ipv in 1 keer er alles willen afschuren. Het is ook goed om een fijn laagje eelt te houden omdat dit je voet beschermt.

Ik ben benieuwd als je het leuk vinden om zelf je pedicure thuis te doen. Hier nog even de link naar deze callus softener spray van Footlogix

Comments

0 Comments

Leave a Comment