Striplac stappenplan

Je eigen nagels lakken is leuk maar het vervelende is dat je nagellak vaak na een dag al afbladert, dit lijkt onverzorgd én het kan lang duren tot hij volledig droog is, want zelfs als je een uur wacht en denkt dat hij volledig droog is, raak je toch te vroeg iets aan en heb je terug een hapering!

Met striplac van Alessandro kan je de perfecte gellak nagels thuis doen, in deze video leg ik stap per stap uit hoe je je striplac manicure zelf thuis doet, of download het 7 stappenplan met alle uitleg.

Ik vind het leuk om zelf mijn nagels te doen, ik zie het als extra tijd voor mezelf en vind het vooral handig dat ik niet afhankelijk ben van de schoonheidsspecialiste of nagelstyliste haar agenda om een afspraak in te plannen, ik doe het vaak 's avonds, wanneer ik naar TV of naar YouTube filmpjes aan het kijken ben, en zo heb ik altijd mooi verzorgde nagels.

Striplac blijft gemiddeld 2 weken, erna kan je ze afpellen of afweken. 
Ik leg alle stappen uit in deze video en onder de video kan je het 7 stappenplan downloaden.


Download het 7 stappenplan voor de perfecte Striplac manicure thuis.
In dit stappenplan kan je kijken welke tools je nodig hebt om je Striplac zelf thuis te doen, of je kan het gebruiken als leidraad, zodat we je Striplac stap per stap kunnen samen doen.

Comments

1 Comments

  • Comment author

    Hoi Ellen
    Hoe weet je of je nieuwe striplac hebt? Want als ik het goed begrijp moet je bij de nieuwe striplac geen base coat gebruiken en maar 1 laag lak.
    Alvast bedankt

    Posted by Franca Campanale | January 10, 2023
Leave a Comment

Stappenplan voor een perfecte tanning!

Deze producten zorgen dat je huid een mooi teint krijgt met deze tanning lotion zonder plekken en strepen.

Prep

Scrub je huid om je dode huidcellen te verwijderen.

Tan

Geef je huid een extra kleurtje met deze instant tanning lotion.

Hydrate

Deze hydraterende bodylotion mag je aanbrengen voor je tanning, samen mengen om uit te blenden wanneer het ergens te donker is en de dagen erna om je huid goed te hydrateren.