Striplac stappenplan

Striplac stappenplan

Je eigen nagels lakken is leuk maar het vervelende is dat je nagellak vaak na een dag al afbladert, dit lijkt onverzorgd én het kan lang duren tot hij volledig droog is, want zelfs als je een uur wacht en denkt dat hij volledig droog is, raak je toch te vroeg iets aan en heb je terug een hapering!

Met striplac van Alessandro kan je de perfecte gellak nagels thuis doen, in deze video leg ik stap per stap uit hoe je je striplac manicure zelf thuis doet, of download het 7 stappenplan met alle uitleg.

Ik vind het leuk om zelf mijn nagels te doen, ik zie het als extra tijd voor mezelf en vind het vooral handig dat ik niet afhankelijk ben van de schoonheidsspecialiste of nagelstyliste haar agenda om een afspraak in te plannen, ik doe het vaak 's avonds, wanneer ik naar TV of naar YouTube filmpjes aan het kijken ben, en zo heb ik altijd mooi verzorgde nagels.

Striplac blijft gemiddeld 2 weken, erna kan je ze afpellen of afweken. 
Ik leg alle stappen uit in deze video en onder de video kan je het 7 stappenplan downloaden.


Download het 7 stappenplan voor de perfecte Striplac manicure thuis.
In dit stappenplan kan je kijken welke tools je nodig hebt om je Striplac zelf thuis te doen, of je kan het gebruiken als leidraad, zodat we je Striplac stap per stap kunnen samen doen.

1 reactie

Hoi Ellen
Hoe weet je of je nieuwe striplac hebt? Want als ik het goed begrijp moet je bij de nieuwe striplac geen base coat gebruiken en maar 1 laag lak.
Alvast bedankt

Franca Campanale

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4