Zo eenvoudig is Striplac afpellen en hoe je je nagels erna verzorgt

Ik kreeg een bericht van een klant die vroeger altijd een klassieke gellak liet doen en merkte dat haar nagels daar heel broos en dun van werden.
Nu gebruikt ze al een tijdje Striplac maar als ze haar Striplac afpelt ziet ze kleine witte velletjes op haar nagels waardoor ze dacht dat ze ook terug haar nagels beschadigde en ze was wat ongerust. Voor de zekerheid vroeg ik als ze ook het gevoel had dat haar nagels dunner en minder stevig waren maar ze zei dat dit niet het geval was.

De witte velletjes na het afpellen van je Striplac zijn normaal, ik toon je in deze video hoe ik mijn Striplac afpel, dat ik dat inderdaad ook heb en hoe je zorgt dat je nagels er terug verzorgt uitzien.

Soms pel ik mijn Striplac af zonder product, maar er bestaat ook een peel off activator, is een verzorgende olie die je kan aanbrengen bij het afpellen.

Comments

0 Comments

Leave a Comment

Stappenplan voor een perfecte tanning!

Deze producten zorgen dat je huid een mooi teint krijgt met deze tanning lotion zonder plekken en strepen.

Prep

Scrub je huid om je dode huidcellen te verwijderen.

Tan

Geef je huid een extra kleurtje met deze instant tanning lotion.

Hydrate

Deze hydraterende bodylotion mag je aanbrengen voor je tanning, samen mengen om uit te blenden wanneer het ergens te donker is en de dagen erna om je huid goed te hydrateren.