Beste lippenbalsem om je lippen te verzorgen.

Bij zon maar ook bij wind en koudere temperaturen kunnen je lippen droger worden. 

Voelen je lippen droog aan, heb je velletjes of scheuren ze gemakkelijk? Ik stel je een aantal lippenbalsems voor die ze gegarandeerd meer comfort zullen geven.

Wat kan je doen tegen droge lippen?

Je moet je lippen extra beschermen als ze uitgedroogd zijn, maar eigenlijk ook al preventief smeren helpt enorm, zeker wanneer je er gevoelig voor bent.

In de zomer maar misschien zelfs nog meer in de herfst en winter moet je ze vooral goed hydrateren en voeden zodat ze beter beschermd zijn. Dit doe je best met een lippenbalsem die de huid van je lippen ook van binnen hydrateert en niet alleen een laag legt op je lippen, want van zodra dat laagje weg is, zal je anders telkens opnieuw moet smeren.

Eerst stel ik je graag 2 lippenbalsems voor die allebei 100% natuurlijk zijn.

De eerste is de Soft luxurious lip balm van Natural Self, een Belgisch merk die in het volledige gamma enkel met allemaal natuurlijke ingrediënten werkt. De crème zit in een potje, smeert heel gemakkelijk open en voelt niet super vettig aan.

Lip balm Self

Heb je liever een stick vorm dan is de natuurlijke lip balm van Eva Garden een beter alternatief voor jou. Deze brengt super makkelijk aan en geeft een goede verzorging en hydratatie aan je lippen.

Van Eva Garden heb je ook de 99% natuurlijke lip scrub, ook heel zalig in gebruik, het maakt je lippen direct gladder en geeft verzorging.

Eva Garden lip balm online kopen


Wil je pure verwenning voor je lippen? Breng ‘s avonds voor het slapen gaan een laagje Overnight lip mask van PCA skin aan, een extra hydraterende verzorging voor de mooiste en de zachtste lippen.

Hoe kan je je lippen voller maken?

Als je natuurlijke vollere lippen wil zonder fillers of botox kan je best een lipbalsem gebruiken met een hoog percentage aan hyaluronzuur. Dit vult fijne lijntjes en rimpels rond je lippen op. Maar zorgt er ook voor dat je lippen optisch dikker en voller lijken.

De Hyaluronic acid lip booster van PCA skin is dan ook de meest verkochte lippenverzorging, net omdat hij nog extra werkzame eigenschappen heeft.

PCA skin hyaluronic lip booster

Heb je vragen over je lipverzorging of je andere beauty routines thuis? Plaats gerust een reactie hieronder of stuur een mail.

Stappenplan voor een perfecte tanning!

Deze producten zorgen dat je huid een mooi teint krijgt met deze tanning lotion zonder plekken en strepen.

Prep

Scrub je huid om je dode huidcellen te verwijderen.

Tan

Geef je huid een extra kleurtje met deze instant tanning lotion.

Hydrate

Deze hydraterende bodylotion mag je aanbrengen voor je tanning, samen mengen om uit te blenden wanneer het ergens te donker is en de dagen erna om je huid goed te hydrateren.