Deze gezichtsreinigers hoef je niet af te spoelen.

Reinig jij elke dag 2x je huid?
You should!
In deze video leg ik je uit waarom: Vaak is 's morgens geen probleem, we vinden het leuk om onze huid even te verfrissen, maar 's avonds ... als we vanuit de zetel ons bed inrollen zien we er tegenop om nog langs de badkamer te gaan!
Probeer een avondritueel in te bouwen, na het avondeten, of wanneer de kindjes in bed zitten VOOR je in de zetel kruipt of nog wat afwerkt op je bureau.

Dan trek ik mijn homewear aan, reinig ik mijn ogen en mijn gezicht en komt mijn lichaam tot rust, want dan begint mijn avond! Echt zalig!Als je geen zin hebt om je gezicht met water te reinigen, kan je ook de reinigingsmelk van Self, het eau micellaire van Institut Esthederm of de reinigingsdoekjes van PCAskin gebruiken. Deze 3 reinigers mag je zowel voor je ogen én voor je gezicht gebruiken. Erna hoef je enkel nog je verzorgende serum en/of crème aan te brengen, en klaar!

Hieronder zet ik ze nog even op een rijtje...

Stappenplan voor een perfecte tanning!

Deze producten zorgen dat je huid een mooi teint krijgt met deze tanning lotion zonder plekken en strepen.

Prep

Scrub je huid om je dode huidcellen te verwijderen.

Tan

Geef je huid een extra kleurtje met deze instant tanning lotion.

Hydrate

Deze hydraterende bodylotion mag je aanbrengen voor je tanning, samen mengen om uit te blenden wanneer het ergens te donker is en de dagen erna om je huid goed te hydrateren.