Natural Self Skincare en met wat je het best combineert

Het Belgische en 100% natuurlijke merk ' Natural Self' heeft zijn opmars al gemaakt in België. Velen zijn al enorme fan van Isabelle en haar unieke brand. Het is vooral gemaakt voor mensen met couperose, rode huid, eczeem, psoriasis.. enzovoort. Om je skincare routine nog krachtiger te maken, maak je best gebruik van een serum. 

Een serum werkt nog krachtiger dan een crème, en is hoger geconcentreerd in de actieve bestanddelen die voor huidverbetering zorgen. Daarom geven wij je unieke combinaties om te maken, serums die je tussen je Self routine kan inbrengen en werken op huidproblemen zoals een rode huid of hydratatietekort zoals zovelen hebben. 

Anti-Redness serum 

Het anti-redness serum van Skeyndor gaat de huid intens gaan kalmeren en tot rust brengen en brengt de roodheid in je huid tot een stop. Je gebruikt het na je reiniging (facial lotion) en voor je dag-of nachtcrème. Wil je nog intensiever werken op de roodheid? Ga dan voor het anti-redness serum van PCA SKIN. 

Power Hyaluronic Booster 

De Power Hyaluronic Booster van Skeyndor bevat hyaluronzuur, heel hoog geconcentreerd en zowel in grote moleculen die de oppervlak van je huid hydrateren als super kleine moleculen die tot diep in de huid gaan, en werkt dus enorm op het hydratatietekort in de huid en duurzaam en op lange termijn op huidverbetering. Maar dat doet het niet alleen, het werkt als booster, dus het zorgt er ook voor dat alles dat je erna aanbrengt beter zijn werking kan doen, dus als je het gebruikt voor de dag-of nachtcrème van Natural Self, zorgt het ervoor dat je crème nog dieper in de huid kan werken, waar het zijn werk beter kan doen. 

Stappenplan voor een perfecte tanning!

Deze producten zorgen dat je huid een mooi teint krijgt met deze tanning lotion zonder plekken en strepen.

Prep

Scrub je huid om je dode huidcellen te verwijderen.

Tan

Geef je huid een extra kleurtje met deze instant tanning lotion.

Hydrate

Deze hydraterende bodylotion mag je aanbrengen voor je tanning, samen mengen om uit te blenden wanneer het ergens te donker is en de dagen erna om je huid goed te hydrateren.