Travel essentials die niet mogen ontbreken in je koffer!

Op reis hebben we niet altijd veel zin om tijd in de badkamer te spenderen, we willen liever genieten van het zonnetje buiten.

Om je gezicht makkelijk en snel te reinigen.
Deze 2 bestsellers reinigen je oogmake-up en je gezicht, je hoeft erna enkel nog je serum en crème aan te brengen en je bent klaar!

Deze eau micellaire van Institut Esthederm doe je op een watje en reinigt zo je oogmake-up en je gezicht. Niet afspoelen, erna breng je je serum en crème aan en je bent klaar.
Prikt niet in de ogen!

Deze make-up remover wipes van PCAskin zijn ideaal om je make-up te verwijderen en je huid te reinigen in 1 handomdraai ;-), super snel en gemakkelijk! 
Prikt niet in de ogen!

 Om je lichaam zachtjes te scrubben en te hydrateren zodat je bruine kleurtje langer blijft.

Zonnecrème en aftersun zijn de belangrijkste lichaamsproducten tijdens je vakantie. Maar deze doekjes (seriously smoothing exfoliating wipes van Kissed by Mii) kunnen heel handig zijn om voor je aftersun je huid te verfrissen en zachtjes te scrubben. Zo verwijder je dode huidcellen en blijft je bruine kleurtje langer na je reis! 
De ene kant van de doekjes scrubt zachtjes je huid, de andere kant werkt hydraterend.
Weg met die witte, droge schijn op je benen.

Hydraterende voetmousse tegen droge hielen.

Met de DD cream mousse van Footlogix hydrateer je je voeten intensief, zodat je geen witte schijn meer hebt op je hielen tijdens je vakantie.

En als laatste, maar niet minder belangrijk!

Hydraterende gezicht spray

Deze hydrateren en verfrissen je huid zonder dat ze je huid uitdrogen zoals een klassieke water spray. Deze mag je gebruiken als lotion, na je reiniger als extra hydratatie voor je je serum en/of crème aanbrengt.
Of tussendoor om je huid te verfrissen, echt een zalig gevoel. Je kan deze ook in de koelkast zetten voor een extra verfrissend gevoel.

Van PCAskin heb je de daily defense mist en van Institut Esthederm de eau cellulaire spray.

Van Institut Esthederm is er nu ook een actie dat je bij 3 zonneproducten de eau cellulaire spray gratis krijgt. (zolang de voorraad strekt)

Stappenplan voor een perfecte tanning!

Deze producten zorgen dat je huid een mooi teint krijgt met deze tanning lotion zonder plekken en strepen.

Prep

Scrub je huid om je dode huidcellen te verwijderen.

Tan

Geef je huid een extra kleurtje met deze instant tanning lotion.

Hydrate

Deze hydraterende bodylotion mag je aanbrengen voor je tanning, samen mengen om uit te blenden wanneer het ergens te donker is en de dagen erna om je huid goed te hydrateren.