Minerale make-up

Wat is minerale make-up?

Minerale make-up is 100% natuurlijke make-up op basis van mineralen. Mii Cosmetics werkt in hun minerale producten niet met vulmiddelen zoals talk, wat sommige producenten wel zouden doen om hun kostprijs lager te houden. Maar talk zou de poriën kunnen verstoppen, wat extra onzuiverheden in de hand kan werken. Ook voor een gevoelige huid is het aangeraden om zo zuiver mogelijke make-up te gebruiken.

Bekijk alle minerale make-up van Mii Cosmetics.

Hoe gebruik je mineral poeder foundation?

In deze video toon ik je hoe je deze 100% natuurlijke en vegan minerale foundation van Mii Cosmetics gebruikt, de Irresistible Face Base van Mii Cosmetics zodat het er heel natuurlijk uitziet en hoe je weet welke tint perfect past bij jouw huid.

Je draait het open, doet wat poeder in het deksel, je neemt de precise mineral kabuki brush en draait hem in de poeder. Dan klop je met de achterkant van je borstel op je hand, zodat er geen poeder meer los bovenop de borstel zit, maar er wat meer in zit (tussen de haartjes). Dit zal ervoor zorgen dat het geen poederig effect heeft wanneer je het aanbrengt. En dan maak je cirkelvormige bewegingen over je gelaat. Beter te weinig poeder en nog eens bijnemen, dan teveel in één keer. je mag er blijven overgaan tot je de perfecte dekking hebt. 

 

Hoe test je best je kleur foundation?

Als je niet zeker bent van je kleur kan je een test set bestellen. Zo kan je met de applicator die erbij zit de poeder testen op de onderkant van je wang. Test altijd op je gezicht want je hand, pols of waar dan ook, heeft bijna nooit identiek dezelfde tint als je gezicht. Je zet een streepje, eventueel de verschillende tinten naast elkaar, als je kleur wegsmelt in de kleur van jouw huid, dan is dit de juiste kleur. Je mag nooit verdonkeren met foundation, dit zorgt voor een onnatuurlijk effect, als je een donkerdere tint wil kan je beter afwerken met een bronzing powder.

Welke kwast of penseel gebruik ik best voor de mineral loose powder?

De precise mineral kabuki brush is speciaal ontworpen voor een minerale losse poeder en zorgt voor een heel natuurlijk resultaat maar toch een mooie dekking.

 

Heb je nog andere vragen over minerale make-up of je beauty.routines? Laat het me zeker weten zodat ik je nog extra tips kan geven.

Stappenplan voor een perfecte tanning!

Deze producten zorgen dat je huid een mooi teint krijgt met deze tanning lotion zonder plekken en strepen.

Prep

Scrub je huid om je dode huidcellen te verwijderen.

Tan

Geef je huid een extra kleurtje met deze instant tanning lotion.

Hydrate

Deze hydraterende bodylotion mag je aanbrengen voor je tanning, samen mengen om uit te blenden wanneer het ergens te donker is en de dagen erna om je huid goed te hydrateren.